- Håper Tromsø rykker ned

Foto: Ola A. Thorset (Scanpix)

11 av 14 supporterklubber i Tippeligaen tror Tromsø rykker rett ned. De fleste håper det også. Hva håper du?

29.10.03 10:47

Bryne rykket ned fra Tippeligaen forrige sesong. TV 2 Nettavisen har snakket med samtlige av Tippeliga-lagenes supporterklubber, og spurt hvem de tror går ned – og hvem de ønsker ned. Så å si alle tror Tromsø slår følge med Bryne.

Halvparten håper også at så skjer.

Lyn-supporterne (Bastionen), TIL-fansen (Isberget) og Viking-supporterne (Vikinghorden) er de eneste som ikke tror at Tromsø rykker ned. De tror Aalesund må ned. Selv om flere håper Molde rykker ned, er det ingen som tror at så skjer.

Her er samtlige supporter-uttaleser:

HTML EMBED
SI DIN MENING:
Hvem håper du rykker direkte ned sammen med Bryne?
Aalesund
Tromsø
Molde
Vålerenga

Se resultat

RBK-kjernen tror Tromsø rykker ned, og håper det samme:
- Det hadde selvfølgelig vært morsomt om Molde gikk ned, men Tromsø er altfor langt unna. For oss i Trondheim er det også dyrere å dra dit enn til Oslo. Derfor håper jeg TIL går ned, sier Kjernen-leder Christian Brøndbo til TV 2 Nettavisen.

Stabæk-fansen tror og håper Tromsø rykker ned:
- Det er så j**li langt å dra til Tromsø, og i tillegg spiller de nitrist fotball, sier leder Richard Jansen.

Molde-fansen tror Tromsø går ned, men håper Aalesund:
- Jeg håper Aalesund går ned fordi de er blitt en for stor konkurrent til Molde. Jeg har stor respekt for det de har prestert, men de er blitt en farlig konkurrent, sier Tornekrattets talsmann, Sverre Mauseth.

Sogndal-fansen tror TIL rykker ned, men håper Vålerenga slår følge etter kvalik:
- Jeg håper Tromsø slår Rosenborg, og at Vålerenga ender på kvalik etter å ha tapt mot Brann. De ser på oss som en gjeng bønder, og jeg ser derfor gjerne at Tom Nordlie kan få en revansje med Sandefjord i kvaliken, sier Saftkokaradn-leder Vidar Vadseth.

Viking-fansen tror Aalesund rykker ned, men håper Molde går ned:
- Alt taler mot Tromsø, men magefølelsen sier at Aalesund går ned. RBK taper ikke mot Tromsø, men statistisk sett er det vanskelig å tro at Bryne går en hel sesong uten å ta poeng borte. Vi har veldig god kontakt med Molde-fansen, og eneste grunnen til at jeg håper at de går ned, er at jeg har veldig lyst til å se Magne Hoset i Viking. Molde har mange spillere som kunne passet godt inn i Viking. Dessuten er det alltid morsomt å reise til Tromsø. Da må vi ligge over, og får oss en god fest, sier pressetalsmann Rune Oftedal.

Lyn-fansen tror Aalesund rykker ned, men håper det blir TIL:
- Det er greit om Molde og Aalesund holder seg. Det er klubber av en viss størrelse og med gode arenaer. Spesielt når Aalesund får ny bane, sier Bastionen-leder Magnus Wattne.

Odd-fansen tror Tromsø rykker ned, og håper også TIL:
- Jeg håper ikke Aalesund rykker ned. Synes de har vært en fargeklatt. Tromsø er en grusom reise, og vi tar gjerne en trikkeserie på østlandet ispedd et par turer til vestlandet, sier Oddrane-leder Kim Bøhm.

LSK-fansen tror TIL rykker ned, men det er egentlig hipp som happ:
- Jeg tror ikke Tromsø slår Rosenborg to ganger i samme sesong, og tror derfor at de rykker ned. Men det er egentlig det samme hvem som rykker ned. Jeg har ikke noe i mot noen av dem, sier kanarifans-leder Morten Vening.

Bodø/Glimt-fansen tror Tromsø rykker ned, men håper at det blir Molde:
- Jeg tror Tromsø rykker ned, men håper at det blir Molde. Det er artig med kampene mot Tromsø - når vi vinner. Aalesund er et fryktelig artig lag, og jeg har skikkelig sansen for Ivar Morten Normark, sier Havørnan-leder Ole Marius Røsten.

Som har et hat-elsk forhold til Tromsø. Han håper laget taper alle kamper, men at de holder seg i Tippeligaen slik at Glimt kan slå dem i to ganger hver sesong.

VIF-fansen tror og håper TIL rykker ned:
- Jeg håper Aalesund klarer seg. De har vært et frisk pust, sier Klanens talsmann, Kjell Grønningen.

Brann-fansen tror TIL rykker ned, men håper det blir VIF:
- Jeg tror Tromsø følger Bryne ned, mens Molde ender på kvalik. Men selvfølgelig håper jeg at Vålerenga rykker ned. Det er ikke så veldig sannsynlig, men håper vi slår dem med 6-7 mål, mens Aalesund slår Bryne med det samme. Ellers håper jeg de ender på kvalifisering, sier Johnny Korneliussen, tidligere talsmann og nestleder i det nå nedlagte Brann Supporter Team.

Bryne-fansen tror og håper at TIL følger dem ned:
- TIL har ikke penger til å rykke opp igjen, men det har vi, sier B-gjengens leder, Svein Harald Kleppe.

Aalesund-fansen tror TIL rykker ned:
- Vi slår Bryne, og da er heller ikke uavgjort godt nok for Tromsø. Derfor rykker TIL ned. Men egentlig er det det samme hvem av de andre som rykker ned. Det viktigste er at vi står, sier Stormens pressetalsmann, Morten Johan Henriksen.

TIL-fansen tror Aafk rykker ned, men håper det blir Molde:
- Jeg tror Tromsø tar poeng på Lerkendal. Jeg er nødt til å tro det, og vi har slått RBK tidligere i år, og også på Lerkendal tidligere. Derfor tror jeg absolutt at vi kan slå dem. Skal jeg tippe med hjertet, håper jeg Molde rykker ned. Aalesund har vært et vanvittig frisk pust i norsk fotball, sier Isbergets nestleder, Petter Markussen.

Han forstår ikke helt de som klager på lang reise og spill mot Tromsø på bortebane.

- Det er få plasser de blir tatt i mot med den gjestfriheten de får hos oss. At vi spiller nitrist kan jeg ikke være 100 prosent enig i, men i år har vi etter hvert måttet spille kynisk, forklarer han.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag