RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters

- Håper vi får se det ekte Manchester City

Sist oppdatert:
Starten var i hvert fall lovende.

VIKTORIA PLZEN - MAN. CITY 0-3:

Manchester City håper at dette blir sesongen hvor klubben omsider skal få det til i mesterligaen. Viktoria Plzen ble slått 3-0 i Tsjekkia.

Edin Dzeko sprakk nullen i det 48. minutt, etter at han ble framspilt av Sergio Agüero. Fem minutter senere skrudde Yaya Touré ballen i krysset, og nye fem minutter senere skjøt Agüero inn 3-0 etter å ha herjet med hjemmeforsvaret hele kvelden.

City har fortsatt til gode å ta seg til cupspillet i mesterligaen. I høst prøver laget for tredje gang, og så langt tyder alt på at det bør gå.

Viktoria-keeper Matus Kozacik holdt City fra livet i en omgang, med flere redninger. En gang traff Agüero stolpen.

Viktoria spilte en ekte hjemmekamp i mesterligaen for første gang. For to år siden ble laget forvist til Praha fordi hjemmebanen ikke oppfylte kravene. Debuten ble ingen stor opplevelse etter gjestenes målshow etter pause.

– Første omgang var vanskelig, men etter mitt ledermål ble det lettere for oss. I år håper jeg vi får se det ekte Manchester City, for de to siste mesterligadeltakelsene har vært skuffende for både klubben og tilhengerne, sa Dzeko.

I neste mesterligarunde blir det storkamp mellom City og Bayern.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere