RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har engelsk tilbud

Foto: Ap/Scanpix
Sist oppdatert:
Diego Maradona skal til England for å snakke med en mulig ny arbeidsgiver – og kan bli sjef for nordmenn.

Diego Maradona har vært linket til en lang rekke klubber etter at han ga seg som argentinsk landslagssjef i kjølvannet av fjorårets VM-sluttspill i Sør-Afrika. Nå hevder legenden igjen at han har et tilbud på hånda.

De argentinske storavisene La Nacion og Clarin skriver begge at Maradona reiser til England i neste måned for å føre samtaler med den aktuelle klubben.

- Hvis de overbeviser meg, kan det hende jeg tar jobben, sa Maradona da han møtte journalister til en haste-innkalt pressekonferanse under et besøk i byen Punta del Este i Uruguay.

Den 50 år gamle fotball-legenden ville ikke si noen ting med hensyn til hvilken klubb som har henvendt seg, men ifølge Clarin skal kilder nær den tidligere landslagssjefen oppgi at det dreier seg om Fulham.

I så fall kan Brede Hangeland og Bjørn Helge Riise få en meget profilert mann som sjef.

Maradona understreker samtidig at han ikke har bråhast med å få seg ny jobb.

- Jeg er ikke desperat, men jeg vet at jeg en dag kommer til å trene et lag igjen, sier han.

Maradona ledet det argentinske landslaget i fjorårets verdensmesterskap. Lenge så sluttspillet meget lyst ut for søramerikanerne, men i kvartfinalen ble det 0-4-tap og bråstopp mot Tyskland. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere