Gå til sidens hovedinnhold

- Har et fint løp

Arne Nilsen holder koken som Leangens trenernestor og varsler om flotte forhold og rene vårværet foran V75-omgangen på hjemmebane. Hans bud for lørdagen heter Salsnes Sokken.

Her finner du Nettavisens V75-tips.

- 6 Salsnes Sokken (V75-4) er definitivt min beste sjanse til å vinne løp på lørdag og han står ikke tilbake for kapasiteten til noen av de han møter. Han har gått i tøffe lag og det skal fortsatt være litt å gå på. Jeg har verken hørt eller sett noe til ham siden sist, men treneren plukker løpene med omhu og har ham alltid i fin forfatning når han kommer til start. Jeg er spent på autostart og vi får teste det på forhånd siden sjansen for galopp er til stede. Jeg kommer uansett ikke til å kjøre til fra start. Hesten skal få gå i sin egen fart og legge seg til før jeg setter inn noe støt fremover. Er tidlig aktuell på bongen, varsler Arne Nilsen om hjemmehåpet.

- 11 Nuskat (V75-1) er i bra form og vant fra dødens nest sist. Sist ble det en del trafikkproblemer og galopp underveis, men jeg syns hun sto på bra. Hoppeløp er alltid vanskelig å spå og mye kan skje. Hun har møtt de fleste i dette feltet før og med litt klaff på veien, ser jeg ikke bort fra at hun kan ende med topplass igjen, forteller Nilsen.

De øvrige oppsittene vurderer Arne Nilsen slik:

-6. løp/V75-3: 6 Black Stallion er hardt ute og jeg er fornøyd om han henter seg en premie.

-9. løp/V75-6/DD-1: 12 Viggvar er i veldig fin form og kjempet jevnt med Åsajerven sist. Nå er det helt andre forutsetninger og jeg har ingen tro på at han skal kjempe der fremme. Vi får forsøke å kjøre billig og blir glade om vi henter en premie.

-10. løp/V75-7/DD-2: 9 Strong Smoke er en sterk og reell hest. Han gjorde det bra i kvalifiseringa og finalen av Hesteeierkanna og formen virker til å være bevart. Vi fikk et uheldig løp sist og måtte bakke sist, men han avsluttet veldig bra til slutt. Det skal klaffe maksimalt om han skal være med i toppen, for starten er kritisk med hensyn til galoppfaren. Hesten trenger litt tid til å legge seg til og da blir det ofte langt fram til teten. Jeg blir overrasket om han klatrer helt til topps, men for de som spekulerer, er han spennende.

Kilde: rikstoto.no

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett