*Nettavisen* Sport.

- Har fått alt han har pekt på

Foto: Christian Thomassen / Scanpix

HBKs daglig leder, Geir Håvard Solvang, slår hardt tilbake mot Ole Bjørn Sundgot.

19.04.10 13:12

Daglig leder Geir Håvard Solvang aviser overfor Ringerikes Blad at styret har blandet seg inn i de sportslige avgjørelsene i Hønefoss BK, og påpeker at Sundgot har fått alt han har pekt på før årets sesong.

Les saken: - Har stått alene hele veien

Ole Bjørn Sundgot har til flere medier antydet at han ikke fikk fritt spillerom til å hente inn spillere til klubben foran årets sesong, og at han heller ikke har fått disponere spillerstallen slik han selv har ønsket. Dette avfeier daglig leder Geir Håvard Solvang som skivebom, og mener at det er totalt feil av Sundgot å anklage styret for slik oppførsel.

- Jeg ønsker absolutt ingen krig i media med Ole Bjørn Sundgot, men å skyte slik mot styret som han gjør er helt feil. Det eneste jeg ønsker å si om denne saken er at Sundgot har fått alt han har pekt på av styret, sier Solvang til Ringerikes Blad.

HBKs daglig leder opplyser også at klubben og Sundgot er enige om sluttpakken og at dette ble skrevet ned i kontrakten da Sundgot fornyet denne. Klubben har midlertidig ansatt Tom Gulbrandsen som hovedtrener, men det er ikke satt noe tidsperspektiv på ansettelsen av Gulbrandsen.

- Tom er ansatt som hovedtrener inntil videre, og vi kommer til å sette oss ned og bruke veldig god tid på prosessen med å finne en ny hovedtrener til Hønefoss BK. Akkurat hvor lang tid dette vil ta har vi ikke satt noe tidsperspektiv på, forteller Solvang.

Raskest i verden? Bli varslet når favorittlaget scorer

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.