*Nettavisen* Sport.

- Har fått mye trøst

Foto: (foto: Bengt Dyrkorn)

Kurt-Asle Arvesen er fortsatt svært skuffet over at seieren glapp på onsdagens etappe. Men det er litt trøst i de mange lykkeønskningene.

21.07.05 19:53

MENDE (TV 2 Nettavisen): Det kommer til å ta tid å fordøye skuffelsen over å bli "frarøvet" seieren bare få meter før mållinjen i Revel. Dagen derpå synes Kurt-Asel Arvesen fortsatt det er surt å ha tapt på verst tenkelig måte.

- Det er nesten surere i dag, sier CSC-rytteren til TV 2 Nettavisen.

- Men det er jo bare idrett, og jeg hadde mat bordet i går kveld også, legger han til.

150 trøstemeldinger
At det er mange som unner den sympatiske romsdalingen en etappeseier i Tour de France er tydelig. Etter den dramatiske avslutningen på onsdagens etappe har det strømmet på med hilsener.

- Jeg har fått over 150 SMS-er med trøst og lykkeønskninger, gliser han.

På den torsdagens harde etappe fra Albi til Mende hadde Arvesen mer enn nok med å sitte i ro i feltet og spare krefter. For det er ingen tvil om at kraftanstrengelsen i går tok på.

- Helt tom
- I dag var jeg helt tom, det var ingenting igjen etter i går. Jeg håper jeg kan samle litt krefter til i morgen, men å kunne kjempe slik som jeg gjorde på onsdag er kanskje for mye forlangt, sier Arvesen og fortsetter:

- I dag hadde jeg jo ikke moralen og innstillingen til å jobbe slik som i går, men i morgen vil jeg prøve igjen. Så får vi se om kroppen og føttene er gode nok, sier Kurt-Asle Arvesen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.