*Nettavisen* Sport.

- Har gjort en god sesong

Foto: (SCANPIX)

- Jeg går ikke med på at folk er skuffet over det Brann har gjort i årets sesong. Ut fra forutsetningen er jeg imponert, sier Mons Ivar Mjelde.

- Uansett hvordan vi ser på denne sesongen så har virkeligheten vært at vi har hatt åtte - ti friske spillere på treningene gjennom mesteparten av sesongen i stedet for en homogen tropp på 20 mann.

- Jeg synes de som har blitt kastet uti det har gjort en strålende jobb. Innimellom har vi spilt noe av den beste fotballen i Norge, men vi har ikke hatt stabiliteten. Vi har tapt syv av ni kamper med ett mål. Mot Fredrikstad produserte vi atten målsjanser og scoret fire mål, mot Start tretten og scoret ett, vi produserte syv-åtte mot både Lyn og Lillstrøm uten å score. Det er nok ingen tilfeldighet. Vi har rett og slett ikke hatt spillere som har gjort oss i stand til å avgjøre kamper vi gjør det godt i.

- Og nå er det frem med sjekkheftet og skaffe nye?

- Vi skal selvsagt bruke pengene vi får for de som måtte forlate oss til å skaffe oss nye klassespillere, men først og fremst vil vi ha de vi harriske.

- Det var siste gang vi så Paul Scharner her?

- Det er ikke sikkert, men jeg er selvsagt forberedt på at vi kan komme til å miste ambisiøse spillere. Dette er en prosess som vi skal komme styrket ut av. Folk ser hva som skjer her, vi er blitt en mye mer attraktiv klubb for bedre spillere. Folk liker måten vi spiller på. Vi har flere tilskuere enn Brann har hatt siden 1977.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag