RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har gravd litt i ryggen min

Foto: Alf Ove Hansen/Scanpix
Sist oppdatert:
Og inngrepet var vellykket for Thomas Myhre.

Det ble en dårlig sesong for Thomas Myhre (25), med variabelt spill og store skadeplager. Tirsdag kunne Viking-keeperen endelig glede seg over en god nyhet. Inngrepet i ryggen var vellykket.

- De har vært inne og gravd litt i ryggen min i dag. Det var et positivt inngrep, men vi venter fortsatt på den skriftlige rapporten, sier Myhre til Vikings hjemmeside.

- Det er gjort et inngrep omkring et muskelfeste. Det er for tidlig å si noe om resultatet, men de muntlige tilbakeleveringene er at dette inngrepet forhåpentligvis løser Thomas' problemer både på kort og lang sikt, sier medisinsk koordinator Knut Andersen.

- Dette var riktig tidspunkt å utføre et inngrep på, ettersom sesongen akkurat er over. Nå blir det først en rolig periode før vi tar opptreningen gradvis i det tempoet som det medisinske apparatet bestemmer, sier Thomas Myhre.

Sjekk siste sportsnytt her!
Sjekk siste fotballnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere