RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

- Har ikke diskutert Keane

Sist oppdatert:
Real Madrids mektige president Florentino Perez avviser at klubben har diskutert å hente Roy Keane til Spania.

Real Madrid er blitt utpekt som storfavoritt til å stikke av med den tidligere Manchester United-strategens underskrift. Men Florentino Perez hevder den spanske storklubben foreløpig ikke har diskutert å signere midtbanegeneralen.

Venter til vinterpausen
- Ingen har snakket om å signere Roy Keane foreløpig og vi kommer ikke til å snakke om det før etter våre to neste kamper, sier Real-presidenten til klubbens egen TV-kanal sent mandag kveld.

Perez vil ikke utelukke at Real Madrid styrker stallen i løpet av de kommende ukene, men hevder klubben ikke vil hente inn noen nye spillere før tidligst etter vinterpausen 21. desember.

- Pressen er i sin fulle rett til å spekulere i nye spillere til oss, men om vi hentet alle som ble nevnt ville vi hatt over 60 spillere i stallen vår nå, sier han, og avviser at Thomas Gravesen er på vei bort fra spansk fotball.

- Gravesen blir
- Gravesen forlater ikke klubben. Vi har ikke den største stallen og vil gi ham tillatelse til å forlate klubben, fastslår Perez.

Samtidig hevder den engelske tabloiden The Sun at flere av Real Madrids største stjerner reagerer kraftig på at Roy Keane er på vei til Estadio Santiago Bernabéu. De mener ifølge avisen at Real ikke trenger Keanes tjenester.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere