RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Lillehammer 20151206. World Cup langrenn stafett for kvinner. Heidi Weng i målområdet etter verdenscuprennet i langrenn på Lillehammer søndag. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
Lillehammer 20151206. World Cup langrenn stafett for kvinner. Heidi Weng i målområdet etter verdenscuprennet i langrenn på Lillehammer søndag. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

- Har ikke helt troen på det jeg driver med

Heidi Weng sliter med selvtilliten

Langrennsløper Heidi Weng har oppnådd gode resultater så langt denne sesongen. Likevel føler hun at det går tungt i sporet.

Det skriver NRK mandag.

24-åringen er foreløpig nummer fire i verdenscupen sammenlagt, men hun er bekymret over egen form før Tour de Ski. Selvtilliten er ikke på topp.

- Akkurat nå har jeg ikke helt troen på det jeg driver med. I fjor var det en annen Weng på start. Da gikk ting av seg selv, og jeg ble ikke stiv. Nå må jeg kjempe fra start til mål. Kroppen vil liksom ikke helt, sier Weng til NRK.

Savnet av Marit Bjørgen, som venter barn, kan være én av grunnene til at det butter imot, mener Weng.

- Jeg har lært veldig mye av Marit, og nå mangler jeg henne på trening. Da går det tungt, sier Weng. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere