RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har ikke lyst til å være ham i garderoben etterpå

Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Forventer Rekdal-slakt etter ny nedtur for Vålerenga.

VÅLERENGA - ODD 1-2:

Etter en skuffende sesong sett med vålerengaøyne, har Kjetil Rekdals menn ikke stort mer enn æren å spille for i de resterende kampene.

En hjemmekamp mot Odd er likevel en ypperlig anledning for å gi seg selv en opptur. Og det så ut til at Vålerenga reddet et poeng på overtid da Bojan Zajic dunket et frispark i mål.

Like etter sørget imidlertid Snorre Krogsgård for at alle poengene ble med tilbake til Skien, etter et svak innvolvering av Vålerengas Joakim Thomassen.

- Jeg hadde ikke hatt lyst til å være ham i garderoben etterpå. Jeg vet hvor mye Kjetil hater sånt, sa Freddy Dos Santos i TV 2s fotballextra.

I en underholdende, men målløs, første omgang var det Vålerenga som var nærmest nettkjenning.

Christian Grindheims suser gikk i tverrliggeren, mens Daniel Fredheim Holm ikke maktet å omsette sin store sjanse i scoring.

Istedenfor var det Odd som tok ledelsen et stykke ut i andre omgang. Og det på nydelig vis.

Ole Jørgen Halvorsen slo en nydelig vektet pasning gjennom til Elba Rashani, som elegant chippet ballen over en liggende Gudmund Kongshavn i Vålerenga-buret.

Hjemmelaget slet veldig med å skape tellende målsjanser etter scoringen, men de fikk altså reduseringen etter 90 minutter.

Da alle trodde ett poeng var i boks gikk imidlertid Odd rett i angrep og sørget for nok en skuffelse for Kjetil Rekdal og Enga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere