RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har ikke RBKs penger

Foto: Heiko Junge/Scanpix
- Vi kan ikke slåss med Rosenborg økonomisk, sier Kjetil Rekdal. Jobben hans er å få Vålerenga til å slåss med Rosenborg sportslig.

Vålerenga vant Tippeligaen i 2005, men regnes av mange bare som en outsider i 2006. Både Rosenborg og Lillestrøm er sterkere i øynene til mange eksperter og forståsegpåere.

På spillerjakt
Den regjerende seriemesteren har forsterket med Jarl André Storbæk, Allan Jepsen og Jan Derek Sørensen siden gullmedaljene ble utdelt i oktober i fjor.

Kjetil Rekdal skulle gjerne hentet inn et par kvalitetsspillere til. Først og fremst jakter Vålerenga på en kantspiller, men nå ønsker han seg også en spiss til.

- Vi hadde egentlig ikke planer om å hente en spiss, men med både Morten (Berre), Jan Derek og Tore André (Flo) skadet, er det blitt et tema. Det er noen dager igjen til vinduet stenger, sier Rekdal til TV 2 Nettavisen.

Osloklubben har hatt en rekke spillere under forstørrelsesglasset denne vinteren. Noen har vært litt for dårlige, andre har vært litt for dyre – som for eksempel Petter Vaagan Moen og Rob Friend. Selv ikke Vålerenga kan kjøpe hvem de vil.

Skadetrøbbel
- Vi har ikke den økonomien som Rosenborg har, og har ikke per dags dato økonomi til å hente en landslagsstjerne med mindre han er bosmanspiller, erkjenner den tidligere landslagskapteinen.

Han trekker pusten, og legger til:

- Vi har kanskje ikke klart å bygge ut stallen slik vi ønsket, men vi skal ikke glemme at vi har en solid gjeng her når alle er tilgjengelige.

Nettopp tilgjengelighet ser ut til å være et problem for østkantklubben. Opptil 12 spillere har vært skadet samtidig i sesongoppkjøringen. Nå er de fleste i ferd med å finne veien til treningsfeltet igjen.

- Vi har fortsatt sju mann ute. Men nå har vi et håp om å få alle tilbake i full trening før seriestart, sier Kjetil Rekdal til TV 2 Nettavisen.

Til Hannover
Onsdag spiller Vålerenga mot Sandefjord. Så reiser oslolaget til Nadderud for å møte Stabæk på søndag. I neste uke tar Rekdal trolig med seg spillerne til Hannover i Tyskland for å finne grønt gress de siste dagene før seriestart.

- Vi får ikke alle i form til seriestart. Men vi får ikke brukt mer enn 11 mann, heller. Jeg er ikke bekymret, men det kunne vært bedre. Vi får gjøre så godt vi kan – det er mange andre lag som sliter også, konstaterer Rekdal 12 dager før seriestart.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere