Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har kanskje gjort det én gang

Foto: Tor Erik Schrøder
Sist oppdatert:
Espen Hoff var i strålende humør etter den uvanlige scoringen.

START - LILLESTRØM 3-0:

SØR ARENA (Nettavisen): Start slo søndag kveld Lillestrøm 3-0 på Sør-Arena, og sikret med det en livsviktig seier i kampen om tippeligatilværelsen. Det er Start-trener Mons Ivar Mjelde enig i.

- Dette var en kjempeviktig seier med tanke på å holde oss i Tippeligaen, sier Mons Ivar Mjelde til Nettavisen.

Les også: Endelig løsnet det for Start

Start fremsto helt annerledes enn hva de har gjort tidligere i sesongen, og herjet med et tafatt Lillestrøm-lag i store deler av kampen.

- Vi var solide defensivt og fikk frem et tydeligere grunnspill. Vi lar ballen gå, vi bruker siderommene og prøver å komme til innlegg. Dette er litt av det jeg ønsker å se av et lag jeg trener, forteller Mjelde

Men:

- Det er alltid noe vi kan gjøre bedre, så jeg er ikke helt fornøyd ennå. Men vi gjør en god kamp og tar tre poeng, sier Start-sjefen.

Dette var Starts andre strake seier på hjemmebane, men klubben har allikevel bare vunnet to av de 13 siste tippeligakampene.

- Vi må prestere som i dag, skal vi fortsette å ta poeng, konstanter Espen Hoff.

Tomålsscorer Hoff
Det var Espen Hoff som ble Starts store helt da han scoret Starts andre og tredje mål i kampen.

- Det første målet mitt, der jeg får et innlegg og header den inn fra 16-meterstreken, er ikke en type mål jeg har scoret ofte i løpet av karrieren min, kanskje en gang før. Du kommer nok ikke til å se mange flere av dem fra meg i hvert fall, forteller en smilende Hoff til Nettavisen etter kampen.

Det andre målet til Hoff, kom fra utenfor 16-meteren.

- Det var et mål som var litt mer typisk meg, mener 29-åringen.

Mons Ivar Mjelde var selvfølgelig fornøyd med tomålsscoreren sin, men:

- Hoff var veldig frisk og hadde et veldig godt innhopp, men burde ha unngått å gå offside en haug med ganger, sier Start-treneren.

Femte strake tap
Tapet søndag kveld, betydde at Lillestrøm gikk på sitt femte strake tap og satt klubbrekord i antall kamper uten å score mål, fem kamper uten mål.

- Vi har mistet veldig mange spillere og solgt for 30 millioner kroner, og må bygge deler av laget litt på nytt. I de fem kampene, har vi spilt noen gode kamper og noen dårlige. Det som er kjipt for oss, er at vi ikke har klart å ta poeng i de gode kampene, forteller Henning Berg til Nettavisen

Spillerne Henning Berg hovedsakelig sikter til er Nosa Igebior, Espen Søgård og Anthony Ujah. De var alle viktige spillere for Lillestrøm i første del av sesongen, men er nå borte.

Start reiser neste søndag til Aalesund for å spille kamp og de er sugne på revansje etter 1-0 tapet i cupen på onsdag, mens Lillestrøm skal forsøke å reise seg mot Rosenborg.

- Hver kamp lever sitt eget liv, vi må bare gjøre vårt aller beste, sier Berg.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere