RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: www.betsson.com

- Har spilt bort mesteparten

Sist oppdatert:
Pokerstjernen Johnny Lodden svarte forfriskende ærlig på lesernes spørsmål.

Johnny Lodden er en av Norges mest kjente pokerspillere og fryktet av internasjonale superstjerner som Phil Ivey. Det skyldes i første rekke sitt spill på internett, hvor han bygde opp en feit konto takket være sin imponerende kortforståelse.

- Kommer neppe tilbake
Nettavisen-leseren Morten spurte Lodden om det er sant at han har spilt borte alle pengene sine.

- Ganske mye, ja, svarte Lodden.

Nettavisen-leseren Kristian spurte 21-åringen fra Jørpeland om han tror at han noen gang vil komme tilbake på sitt gamle nivå på internett, da han spilte $300/$600 heads-up.

På folkelig norsk betyr dette at han spilte poker én mot én med 300 og 600 dollar som tvungne veddemål før selve hånden og den virkelige budgivingen startet.

- Det tror jeg faktisk ikke, var det åpenhjertige svaret.

Og Lodden utdypet svaret på følgende måte:

- Du må vinne så sykt mye for at du skal ha råd til å sette deg der. Og det er ingen verdi i å spille de lagene som går der. Det er jo bare de samme gutta som sitter og venter og de er mildt sagt gode.

Internett-stjerne
Det var nettopp på internett og på dette nivået Johnny Lodden skapte seg et navn som pokerspiller. Med sin aggressive og fryktløse spillestil tok han knekken på internasjonale pokerstjerner som for eksempel Barry Greenstein.

I nettmøtet fortalte Lodden at han nå grinder (jobber, red. anm.) på $10/$20 og $25/$50 og i tillegg har begynt å spille en del turneringer på internett.

I dag er han også sponset av spillselskapet Betsson, som betaler inngangsbillettene til de store, internasjonale liveturneringene mot at han promoterer deres selskap.

Lørdag starter den store finaleturneringen i årets European Poker Tour. Johnny Lodden (21) er en av flere nordmenn som vil være til stede i Monte Carlo når de første kortene deles ut.

- Det blir fullt av stjerner. Jeg snakket med John Duthie (EPTs grunnlegger, red. anm.) i Sanremo og han sa at de fleste vil komme. Det blir er veldig tøft felt! Alle de beste internettspillerne og de beste amerikanerne kommer, sier Johnny Lodden til Nettavisen.

Lodden var kanskje den beste spilleren på European Poker Tour forrige sesong, da han satte rekord ved å spille seg til pengepremie fire ganger.

Denne sesongen er 17. plassen i Dublin bestenoteringen. Men han er fremdeles i favorittsjiktet hver gang en ny turnering starter.

Les svarene hans i skjemaet under (legg merke til at det er flere sider)!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere