RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har spilt bort titalls millioner

Sist oppdatert:
Thor Hansen la ikke skjul på at han har sløst bort mye penger da han svarte på spørsmål fra Nettavisens lesere.

- Jeg har spilt bort titalls millioner, svarte Thor Hansen (60) på ett av spørsmålene under onsdagens nett-treff.

Mesteparten har nok gått bort på hestespill.

- Ingenting er mer spennende enn når hestene kommer ned oppløpsida, forklarte Hansen, som regnes som norsk pokers gudfar.

Norsk pokers gudfar
Oslofødte Hansen har to VM- og to EM-titler i poker. Nå er han i Norge for å promotere sin sponsor Bet24 i turneringer i Bergen, Trondheim og Oslo.

Hansen fortalte også at han nå regner Phil Ivey som verdens beste pokerspiller, både når det gjelder turneringer og såkalte cashgames, men at Stu Unger er tidenes beste.

Han er mektig imponert over den unge garden av norske pokerspillere, med nevnte Trond Erik Eidsvig og Annette Obrestad i spissen.

- Det er ganske så høyt nivå, det er det ingen tvil om. De kommer til å bli gode. Sannsynligvis er de best allerede, jeg vet ikke. De får kanskje konkurranse av de unge amerikanerne, men her i Europa er de nok best, sa Hansen til Nettavisen før nett-treffet.

- De beste er i USA
- Generelt mener jeg fortsatt i dag at amerikanere har de beste spillerne, men europeere er nok gjennomsnittlig bedre, sa Hansen i nett-treffet.

I neste uke stiller Thor Hansen opp i EPT Sanremo. Sesongfinalen av European Poker Tour i Monte Carlo blir hans siste turnering før sommerens VM.

Les svarene under (legg merke til at det er flere sider med svar)!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere