RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Har taket på Russland

Sist oppdatert:
NABEUL (TV 2 Nettavisen): Forsvarskjempen Johnny Jensen er optimistisk med tanke på kampen mot Russland lørdag, til tross for skuffelsen over tapet for Spania. Han får støtte av landslagssjefen.

Norge møtte Russland i firenasjoners-turneringen på hjemmebane i midten av januar. Da vant Norge 35-29, i en kamp som ble betegnet som den perfekte håndballkamp.

Det gjør at de nedslåtte norsk håndballgutta likevel er litt optimister foran kampen om sjuendeplassen lørdag.

Må skjerpe
- Da må vi skjerpe oss litt. Vi har egentlig et godt tak på dem. Vi må i alle fall skjerpe oss litt forsvars- og angrepsmessig så får vi se om det holder, sier Jensen til TV 2 Nettavisen.

Han er naturligvis skuffet over tapet for Spania, men mener laget kan holde hodet høyt hevet.

- Vi kan ikke grave oss ned for dette. Vi har gjort et godt VM uansett, selv om det nå blir kamp om sjuendeplassen mot Russland. Nå må vi heve oss sånn som vi gjorde mot Kroatia og Sverige, understreker Jensen.

Ikke gunstig
Også landslagstrener Gunnar Pettersen er optimist med tanke på kampen mot Russland. Men han innrømmer at tidspunktet ikke er helt gunstig.

- Russland møtte vi jo i El-fag Cup. Vi får bare forsøke å gire opp. Det som blir litt spesielt blir at vi skal spille klokka ti på morgenen, etter å ha spilt klokka kvart over åtte på kvelden i fjorten dager. Det blir å snu døgnet litt.

- Det vet ikke spillerne ennå, og det vil de nok ikke juble for, vil jeg tro, sier Pettersen til TV 2 Nettavisen.

Russland var totalt uinspirert i sin siste kamp i mellomspillet – og ble utklasset 35-24 av Tunisia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere