*Nettavisen* Sport.

- Har trua på at jeg kan vinne noe her

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)

Veigar Páll Gunnarsson er klar for Vålerenga.

31.07.11 14:33

I en pressemelding fra Stabæk bekrefter bærumsklubben at Veigar Páll Gunnarsson er klar for Vålerenga.

Overgangen trer i kraft 1. august, og dermed blir søndagens match mot Start i Telenor Arena islendingens siste for Stabæk.

- Tror jeg kan vinne noe
- Jeg er utrolig fornøyd. Jeg kjenner Vålerenga veldig godt og det er en stor klubb og jeg har trua på at jeg kan vinne noe her, sier Gunnarsson til vif-fotball.no.

Islendingen er enig med osloklubben om en kontrakt som binder ham til Vålerenga ut 2014-sesongen, og spilleren selv er godt fornøyd med å ha fått fremtiden avklart.

- Det er ekstremt godt å få ting ned på papiret. Det har vært mye mas og usikkerhet, men nå er det klart og det er jeg kjempefornøyd med, forteller han.

Veigar Páll Gunnarsson har vært i Stabæk helt siden 2004, med unntak av et opphold i franske Nancy i 2009.

- Tungt hjerte
- Når Stabæk nå velger å selge Veigar, så er det med tungt hjerte, men vi må også forholde oss til realitet og ikke til tro, håp og drømmer, skriver Stabæk i sin pressemelding.

- Veigar er en godt betalt spiller og som kjent har Stabæk utfordringer både med arenasituasjonen og økonomi. Denne situasjonen tatt i betraktning, finner klubben det riktig å selge Veigar til VIF, heter det videre, og klubben forklarer at sparte lønnskostnader er hovedårsaken for salget.

Det var TV 2 som allerede fredag kveld meldte om at islendingen var på vei til Vålerenga.

Det var en overraskelse for mange, ettersom det tidligere denne uken ble meldt om at spissen var enig med Rosenborg om en overgang.

Les saken: Páll Gunnarsson snart VIF-klar

Veigar Páll Gunnarsson har scoret syv mål i årets tippeliga, på 15 kamper fra start.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.