RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Adam Ihse (Scanpix)

- Hareide, Solskjær, Jonevret eller By Rise?

Sist oppdatert:
Det skal være Vikings trenerkandidater.

Ifølge Stavanger Aftenblad møttes Åge Hareide og Egil Østenstad på Gardermoen onsdag kveld. Der diskuterte de Hareides kandidatur til den ledige jobben som Viking-trener.

- Jeg kan bekrefte at jeg har hatt et møte med Egil Østenstad. Forhåpentlig skal vi snakkes igjen senere etter at Østenstad har tatt med seg inntrykkene tilbake til Viking, sier Hareide til Aftenbladet.no.

Han er tidligere også blitt koblet til Viking-jobben, og sa nylig nei til Helsingborg. Hareide må ses på som favoritt til jobben.

Siddisene har imidlertid flere hete navn på blokka, og skal ha opprettet kontakt med flere. Ifølge Stavanger Aftenblad vurderer nemlig Viking også navn som Ole Gunnar Solskjær, Ola By Rise og Kjell Jonevret.

Sistnevnte, nå Molde-trener, spilte i sin aktive spillerkarriere blant annet for Viking. By Rise er assistent for landslaget, men han har foreløpig ikke skrevet under på en avtale som knytter ham til den jobben også de to neste årene.

Solskjær på sin side har suksess som reservelagstrener i Manchester United.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere