RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hareide uspiselig

Sist oppdatert:
Åge Hareide ledet Rosenborg for siste gang i kveldens kamp mot Røde Stjerne. - Hele saken har blitt en parodi, og da blir Hareide uspiselig, sier Rune Bratseth.

RØDE STJERNE - ROSENBORG 0-1: Åge Hareide er NFFs førstevalg som ny landslagssjef. Han har allerede fått ett tilbud om å overta etter Nils Johan Semb. Alt tyder på at det tilbudet tas fram fra skuffen etter at Hareide onsdag ba om et nytt møte med RBKs sportsdirektør Rune Bratseth.

- Vil ha Norge
- Jeg informerte Rosenborg-ledelsen onsdag kveld om at jeg ønsker å trene Norges landslag, hvis ledelsen i Norges Fotballforbund (NFF) fortsatt vil ha meg, sier Hareide.

Budskapet ble ikke tatt pent opp i RBK.

- Det var ikke noen lystig samtale. Han var like vinglete som han har vært den siste tiden, sier Rune Bratseth til TV 2.

SI DIN MENING:
Tror du Åge Hareide får suksess med landslaget?
Ja
Nei

Se resultat

- Uspiselig
Han la ikke skjul på hva han mente om akkurat det. RBK-direktøren var meget sint og oppgitt over sin trener.

- Det er uholdbart i lengden å holde på sånn. Det vingles fremdeles. Han blir etterhvert uspiselig i klubben. Men inntil videre forholder vi oss til avtalen, sier Rune Bratseth.

- Denne saken blir en parodi for oss etterhvert. Spillerne vet ikke noe om det før kampen - annet enn det alle har fått med seg de siste ukene, sier Bratseth.

En slik overhaling av sin egen trener er sjelden kost i Rosenborg. Dermed tyder alt på at Hareides tid i klubben er over etter bare ett år i trenerdressen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere