- Hareide uspiselig

Åge Hareide ledet Rosenborg for siste gang i kveldens kamp mot Røde Stjerne. - Hele saken har blitt en parodi, og da blir Hareide uspiselig, sier Rune Bratseth.

28.11.03 09:56

RØDE STJERNE - ROSENBORG 0-1: Åge Hareide er NFFs førstevalg som ny landslagssjef. Han har allerede fått ett tilbud om å overta etter Nils Johan Semb. Alt tyder på at det tilbudet tas fram fra skuffen etter at Hareide onsdag ba om et nytt møte med RBKs sportsdirektør Rune Bratseth.

- Vil ha Norge
- Jeg informerte Rosenborg-ledelsen onsdag kveld om at jeg ønsker å trene Norges landslag, hvis ledelsen i Norges Fotballforbund (NFF) fortsatt vil ha meg, sier Hareide.

Budskapet ble ikke tatt pent opp i RBK.

- Det var ikke noen lystig samtale. Han var like vinglete som han har vært den siste tiden, sier Rune Bratseth til TV 2.

HTML EMBED
SI DIN MENING:
Tror du Åge Hareide får suksess med landslaget?
Ja
Nei

Se resultat

- Uspiselig
Han la ikke skjul på hva han mente om akkurat det. RBK-direktøren var meget sint og oppgitt over sin trener.

- Det er uholdbart i lengden å holde på sånn. Det vingles fremdeles. Han blir etterhvert uspiselig i klubben. Men inntil videre forholder vi oss til avtalen, sier Rune Bratseth.

- Denne saken blir en parodi for oss etterhvert. Spillerne vet ikke noe om det før kampen - annet enn det alle har fått med seg de siste ukene, sier Bratseth.

En slik overhaling av sin egen trener er sjelden kost i Rosenborg. Dermed tyder alt på at Hareides tid i klubben er over etter bare ett år i trenerdressen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.