RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

- Hargreaves imponerer

Sist oppdatert:
Manchester United-stjernen ser omsider ut til å nærme seg et comeback.

200 millioner kroner brukte Manchester United på å hente 26 år gamle (den gangen) Owen Hargreaves fra Bayern München.

Nå har midtbanespilleren blitt 29 år gammel, men nesten ikke spilt for United på to år. En kneskade har ødelagt. Likevel ser det nå omsider ut som om engelskmannen er tilbake i spill.

- Han er tilbake i full trening på A-laget, og ser veldig bra ut. Jeg er faktisk overrasket over hvor bra han er på trening, sier Manchester United-manager Alex Ferguson.

Ferguson er også i ferd med å få Michael Carrick tilbake fra skade, og fra før av kan han allerede velge spillere som Paul Scholes, Anderson, Darren Fletcher og Darren Gibson sentralt på midtbanen.

- Vi får se hvordan det går de neste par ukene. Han har tross alt vært ute lenge. Men fortsetter han som nå, så kommer jeg til å få nok et problem med å velge laget, legger han til.

Hargreaves´ foreløpige høydepunkt i Manchester United er imidlertid ikke lite. Han spilte hele Mesterliga-finalen mot Chelsea 21. mai 2008, og kunne da altså juble for seier i Europas gjeveste klubbturnering. En uke senere spilte han også for England mot USA.

Året etter ble det imidlertid med to kamper i Premier League og én kamp i Mesterligaen, mens han fikk ett minutt i Premier League i mai, i bortekampen mot Sunderland. Ellers har skadene altså satt en stopper for mer United-spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere