*Nettavisen* Sport.

- Hele klubben står bak Suarez

Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble

Kenny Dalglish fnyser av rasismepåstandene fra Patrice Evra.

22.10.19 10:49

Forrige helgs hatoppgjør mellom Liverpool og Manchester United har fått et lite morsomt etterspill.

Patrice Evra beskylder nemlig Liverpool-stjernen Luis Suarez for å ha ytret gjentatte rasistiske meldinger mot ham, noe Suarez nekter for å ha gjort.

Opprørt
- Jeg er opprørt av beskyldningen om rasisme. Jeg kan bare si at jeg alltid har respektert, og respekterer, alle sammen. Vi er alle like. Jeg går på banen som en liten gutt som elsker det han gjør, jeg går ikke utpå der for å skape konflikter, skrev Liverpool-spilleren på sin Twitter- og Facebook-konto etter at beskyldningene ble kjent

Sky Sports har ifølge The Guardian gått gjennom alle sine opptak fra kampen, og har ikke funnet et eneste bevis for Evras påstander.

Nå får Suarez full støtte fra sin egen sjef.

- Det eneste jeg vil si, er at Liverpool og alle i klubben står totalt og fullstendig bak Luis Suarez, sier Kenny Dalglish ifølge The Independent.

Beskyldningene hagler
Etter kampen sist helg gikk United-sjef Ferguson ut og beskyldte Suarez for å filme «over hele banen». Det rister også Dalglish på hodet av.

- Det var beskyldninger om filming, og det var beskyldninger om rasisme. Begge deler er følsomme, men vi støtter den lille mannen i begge tilfeller. Vi ser nå frem til den komplette rapporten fra det engelske fotballforbundet, og vi vil samarbeide 100 prosent, sier Liverpool-sjefen.

Det er ennå uklart når det engelske fotballforbundet vil nå en konklusjon i saken, og ennå gjenstår samtaler med de involverte parten.

Til tross for beskyldningene om rasisme tyder alt på at Suarez starter for Liverpool mot Norwich på lørdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.