*Nettavisen* Sport.

- Hele matchen ble ødelagt

Foto: AFP/Scanpix

Ole-Kristian Tollefsen ble lidende da Philadelphia Flyers møtte de regjerende mesterne.

24.01.10 22:16

PHILADELPHIA FLYERS - PITTSBURGH PENGUINS 1-2:

Ole-Kristian Tollefsen (25) ble sittende igjen med det korteste strået da hans Philadelphia Flyers søndag kveld møtte fjorårets Stanley Cup-vinner Pittsburgh Penguins.

Kjedelig
Ikke bare tapte Flyers hatkampen, men på grunn av et uvanlig stort antall utvisninger, ble nordmannen sittende på benken i lange perioder. Tollefsen spiller ikke når Flyers er i overtall, og spiller i tillegg lite når Flyers er i undertall.

- For min del blir hele matchen ødelagt. Jeg kommer aldri inn i det, og blir kald. Det er så kjedelig når sånt skjer, du har jo lyst til å spille, sier Tollefsen til Nettavisen.

Totalt ble det bare 5,33 minutter på Philadelphias nummer 55.

Gontsjar sentral
Pittsburghs nummer 55 spilte langt mer. Sergej Gontsjar er Penguins viktigste back, og viste til fulle hvorfor i Wachivia Center. Først utlignet han til 1-1 gjennom et smart skudd fra blålinja mens Simon Gagne satt utvist i første periode.

Så, under to minutter før ordinær tid var over i tredje periode, gjorde Gontsjar det igjen. Et smart skudd fra blålinja, som denne gang ble styrt ned mot isen av Matt Cooke, gikk forbi Ray Emery i Philadelphias mål og inn til 2-1.

Flyers rakk ikke å svare.

- Det er så typisk at vi taper helt på slutten der, på grunn av en utvisning, sukker Tollefsen.

Nøkkelkamp
Pittsburgh Penguins har 65 poeng på 53 kamper og holder stø kurs mot et nytt sluttspilleventyr, mens Philadelphia Flyers står med 55 poeng på 51 kamper. De åtte beste i hver NHL-avdeling går til sluttspill, og Philadelphia befinner seg på sjetteplass i øst.

Det er imidlertid faretruende tett bak Flyers. Kun tre poeng skiller Ole-Kristian Tollefsens lag fra 13.-plassen.

- Vi er på rett vei, men målet er å ta fjerdeplassen fra Pittsburgh, så vi får hjemmebanefordel i sluttspillet. Så det passet dårlig å tape denne kampen. Hadde vi vunnet, hadde vi bare vært seks poeng bak dem med et par kamper til gode, konstaterer Tollefsen overfor Nettavisen.

Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.