*Nettavisen* Sport.

- Henry kan bli enda bedre

Arsenal-manager Arsene Wenger er som alle andre imponert over det Thierry Henry presterer om dagen. Men han kan bli enda bedre, advarer Wenger.

Thierry Henry viste i 5-1-seieren mot Inter i midtukas Champions League hvorfor FIFA har nominert ham til årets spiller. Den lynraske spissen scoret to mål og skapte panikk i italienernes forsvar gang etter gang.

Det er liten tvil om at Arsene Wenger gjorde et kupp da han punget ut med de 120 millionene Juventus ba om for den da 22 år gamle vingen i 1999.

Wenger flyttet Henry inn som midtspiss. Og Henry begynte å score mål - ofte.

Kan bli bedre i hodespillet
- Da jeg kjøpte Thierry så jeg noe spesielt i ham, men ingen kunne forutsett at han skulle bli den spilleren han er i dag. Han er en enestående kandidat til årets spiller i verden, mener Wenger.

Arsenal-manageren mener likevel at Henry kan bli enda bedre. For eksempel i lufta.

Ryktene vil ha det til at Thierry Henry er mannen Real Madrid vil ha neste sommer. Det blir vanskelig, om man skal tro Arsene Wenger. Han vil i alle fall ikke selge.

- Det er ikke engang noe vi vil vurdere. Arsenal er på et punkt hvor klubben kan bli en gigant. Vi vil beholde våre beste spillere og bygge et nytt stadion for å kjempe med de beste i verden, sier Wenger ifølge Soccernet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.