RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/REUTERS/JERRY LAMPEN

- Hent Figo, Fergie!

Sist oppdatert:
Manchester Uniteds assistenttrener Carlos Quieroz oppfordrer Sir Alex Ferguson til å hente Real Madrid-stjernen Luis Figo.

Ifølge spanske medier har Luis Figo ikke lenger en fremtid på El Santiago Bernabeu. Nå mener Carlos Quieroz at sin sjef i Manchester United bør hente den elegante portugisiske vingen til Old Trafford.

Og kilder i Spania hevder ifølge Sky Sports at representanter fra Manchester United allerede har vært i møter med Real Madrids president Florentino Perez med tanke på å hente Figo gratis til Premier League i sommer.

Ferguson har lenge vært en stor fan av Figo, og med å hente ham gratis tar skotten ikke en stor risiko med 32-åringen.

Frustrert Figo
Figo har blitt plassert på benken de siste kampene for Real Madrid, noe som har gjort den meritterte vingen svært frustrert.

Den tidligere Barcelona-vingens kontrakt går ut i 2006, men Real Madrid skal likevel være villige til å slippe ham på såkalt «free transfer» allerede i sommer.

32-åringen har tidligere uttalt at han svært gjerne ønsker å spille i Premier League. Går overgangen i orden, vil Figo få et gjensyn med Carlo Quieroz - som ledet Real Madrid sesongen 2003/2004.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere