RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Her er det bare å brette opp ermene og få forbundet inn i nærmeste rettssal

Foto: NTB Scanpix
Sist oppdatert:
Lørenskog ishockeyklubb saksøker sitt eget forbund med bakgrunn i poengtrekksaken.

Det ble besluttet på et styremøte sent mandag kveld, skriver Romerikes Blad.

I sommer ble romeriksklubben trukket 20 poeng etter å ha levert søknaden om eliteserielisens nesten tre måneder for sent. Lørenskog har hele tiden hevdet at ishockeyforbundet ikke har hatt hjemmel for å ilegge den straffen.

Først appellerte de forbundsstyrets avgjørelse til appellutvalget uten å få gjennomslag. Nylig fikk de heller ikke gehør hos det nye forbundsstyret.

I mellomtiden har de også stilt lovutvalget i Norges idrettsforbund noen prinsipielle spørsmål. Svarene på dem mener klubben gir dem rett i deres anførsler mot forbundets saksbehandling. Ishockeyforbundet mener på sin side det stikk motsatte.

Stevner forbundet
Da klubben før jul fikk beskjed om at forbundet ikke vil omgjøre staffen gikk de i tenkeboksen i forhold til om de ville ta saken videre i det sivile rettsapparatet.

Etter å ha blant annet å ha rådført seg med advokatene Erik Flågan og John Christian Elden har de nå besluttet å stevne sitt eget forbund for retten.

- Her er det bare å brette opp ermene å få forbundet inn i nærmeste rettssal, sier høyesterettsadvokat John Christian Elden, som bistår Lørenskog sammen med advokat Erik Flågan.

Henviser til advoktene
- Forbundet har slik vi ser det ikke besvart våre spørsmål eller etterkommet henstillinger om dialog og konstruktiv løsning til fordel for sporten. Da får de svare for seg og fremlegge etterspurt dokumentasjon i retten siden de ikke ønsker å løse dette i minnelighet, sier advokat Erik Flågan.

Ingen i Lørenskogs administrasjon eller styre ønsker å kommentere saken slik den står på nåværende tidspunkt og henviser til pressemeldingene og advokatenes uttalelser.

Les flere saker fra Romerikes Blad her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere