RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Her er Liverpools liste

Foto: Paul Ellis / AFP
Sist oppdatert:
Vil kjøpe fire nye spillere i januar.

Liverpools eier John Henry er på plass på Merseyside for å møte manager Kenny Dalglish og sportsdirektør Damien Comolli, samt få med seg helgens lokaloppgjør mot Everton.

The Telegraph skriver fredag at Dalglish og Comolli vil be Henry om midler til å forsterke stallen med fire nye spillere.

Lang ønskeliste
Det kan saktens trenges. Etter tapet for Blackpool tidligere denne uka, ligger Liverpool på 13.-plass i Premier League. Etter opprykket fra andredivisjon i 1962 har Liverpool aldri blitt dårligere enn nummer åtte i den engelske toppdivisjonen.

Krisen er med andre ord ikke over selv om Roy Hodgon er sparket ut og Kenny Dalglish er hentet inn.

John Henry ankom Liverpool torsdag og skal angivelig være i byen i ti dager. Ifølge The Telegraph vil han i løpet av samtalene med Dalglish og Comolli sannsynligvis få høre følgende navn: Luis Suarez, Urby Emanuelson, Gervinho, Eden Hazard, Yann M’Vila, Sylvain Marveaux, Ashley Young, Charles N’Zogbia, Eljero Elia og Romelu Lukaku.

Alle sammen skal stå på blokka til Liverpool.

- Jeg kan alltids spørre om penger, men det er ikke sikkert at jeg får ja, uttalte Dalglish nylig.

The Telegraph skriver at Yann M’Vila og Sylvain Marveaux vil bli hentet inn til sommeren, mens Ashley Young trolig blir for dyr å kjøpe fri fra Aston Villa. Wigan skal ikke ha mottatt noen bud for N’Zogbia.

Suarez høyaktuell
De sportslige ansvarlige i Liverpool skal først og fremst ønske å forsterke laget med en spiss, en venstreback og en kantspiller. Basert på stopperspillet til Martin Skrtel og Sotiris Kyrgiakos, samt skaden til Jamie Carragher, vil det neppe overraske mange om en midtstopper også hentes inn.

Kilder i Nederland sier til The Telegraph at Ajax venter et snarlig bud fra Liverpool på spissen Luis Suarez. Han skal være tilgjengelig for rundt 18 millioner pund. I tillegg er amsterdamklubbens venstreback Urby Emanuelson høyaktuell.

Gervinho og Eden Hazard, som begge spiller for Lille og begge kan brukes i både kant- og midtspissroller, står også høyt på ønskelisten.

Fenway Sports Group (FSG) har ikke fastsatt en sum som skal brukes til spillerkjøp, men vil heller vurdere hvert tilfelle for seg. Liverpool-fansen håper nok at John Henry svarer «ja» oftere enn «nei» i løpet av oppholdet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere