RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Heskey spiller ikke mot Everton

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Liverpol-manager Gerard Houllier har dårlige nyheter til Liverpool-fansen noen dager før hatoppgjøret mot byrival Everton på Anfield: Emile Heskey er ute med strekk.

- Emile vil bli satt på sidelinjen i minst to- til tre uker, avhengig av hvordan behandlingen går, sier Houllier til BBC.

Ubeleilig
Strekken i lårmuskelen kommer særdeles ubeleilig for Houllier og Liverpool, som fra før har Milan Baros, Vladmir Smicer og unggutten Florent Sinama-Pongolle på skadelisten. El-Hadji Diouf deltar på toppen av det hele i Afrika-mesterskapet i fotball.

Dermed blir det tynt i Liverpools offensive rekke foran helgens prestisjekamp mot nabo Everton. Liverpool vant for øvrig det første oppgjøret på Goodison Park i fjor høst 3-1, i en kamp der Michael Owen puttet to av Liverpools mål. Owen er nylig restituert fra skade og spiller i helgen.

Heskey-transfer skrinlagt
Heskeys skade medfører også en slutt på enhver overgangs-spekulasjon for hans vedkommende. Middlesbrough var villige til å legge om lag 60 millioner kroner på bordet for Liverpool-kjempen, men Houllier mente det uansett var for tidlig å la 26-åringen gå nå før overgangsvinduet stenger i slutten av måneden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere