Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Heskey spiller ikke mot Everton

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Liverpol-manager Gerard Houllier har dårlige nyheter til Liverpool-fansen noen dager før hatoppgjøret mot byrival Everton på Anfield: Emile Heskey er ute med strekk.

- Emile vil bli satt på sidelinjen i minst to- til tre uker, avhengig av hvordan behandlingen går, sier Houllier til BBC.

Ubeleilig
Strekken i lårmuskelen kommer særdeles ubeleilig for Houllier og Liverpool, som fra før har Milan Baros, Vladmir Smicer og unggutten Florent Sinama-Pongolle på skadelisten. El-Hadji Diouf deltar på toppen av det hele i Afrika-mesterskapet i fotball.

Dermed blir det tynt i Liverpools offensive rekke foran helgens prestisjekamp mot nabo Everton. Liverpool vant for øvrig det første oppgjøret på Goodison Park i fjor høst 3-1, i en kamp der Michael Owen puttet to av Liverpools mål. Owen er nylig restituert fra skade og spiller i helgen.

Heskey-transfer skrinlagt
Heskeys skade medfører også en slutt på enhver overgangs-spekulasjon for hans vedkommende. Middlesbrough var villige til å legge om lag 60 millioner kroner på bordet for Liverpool-kjempen, men Houllier mente det uansett var for tidlig å la 26-åringen gå nå før overgangsvinduet stenger i slutten av måneden.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!