RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hiddink blir Chelsea-manager

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Guus Hiddink overtar jobben som Chelsea-manager i slutten av november. Henk Ten Cate blir assistent.

Det melder flere seriøse engelske aviser torsdag formiddag.

Londons Evening Standard og den nederlandske storavisen De Pers skriver torsdag at Guus Hiddink har takket ja til jobben som Chelsea-manager.

Fullfører EM-kvalifiseringen
Ifølge avisene vil den nåværende landslagssjefen for Russland overta managerjobben i slutten av november - når EM-kvalifiseringen med Russland er avsluttet.

Guus Hiddink skal allerede være i gang med å sette sammen sitt trenerteam på Stamford Bridge. Han ønsker seg Ajax-treneren Henk Ten Cate i en sentral rolle.

The Evening Standard melder at Frank Arnesen nylig var i møte med Ten Cate der hans fremtidige rolle i Chelsea ble diskutert. I tillegg til Ten Cate skal Guus Hiddink knytte til seg to yngre assistenttrenere.

Ifølge De Pers - en avis som har nære bånd til Hiddink - er det kun et spørsmål om tid før det kommer en offisiell bekreftelse fra Chelsea.

Chelsea sendte torsdag formiddag ut en kryptisk pressemelding der ledelsen bekrefter at klubben er på trenerjakt.

Kryptisk pressemelding
- Som en følge av dagens avisartikler vil Chelsea Football Club komme med følgende uttalelse: Chelseas førstelagstrener Avram Grant har gjort det klart ved flere anledninger at han ønsker å styrke trenerteamet i tillegg til sin nåværende assistent Steve Clarke. Et av scenarioene Avram vurderer er et trenerteam bestående av en britisk assistent i Steve og en utenlandsk trener. Det er er team førstelaget allerede har kjennskap til, heter det i den korte meldingen fra Stamford Bridge.

José Mourinho forlot Chelsea med en sluttpakke på rundt 220 millioner kroner for drøye to uker siden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere