- Historieløst av Nordlie

Foto: Linn Cathrin Olsen/SCANPIX

Tom Nordlie får kjeft av sin egen spiller etter Fredrikstad-nedrykket.

09.11.09 08:45

Tom Nordlie vraket Raymond Kvisvik (34) fra 18-mannstroppen til fredagens kvalikmøte med Sarpsborg, og hadde dermed ikke silkefoten tilgjengelig som joker da Fredrikstad forsøkte å utligne bortelagets 1-0-ledelse i andre omgang.

Årsaken til vrakingen er ikke bekreftet, men kan ha sammenheng med et intervju Kvisvik gjorde tidligere på dagen.

- For meg, som har spilt så å si hele tiden fram til Tom Nordlie kom og føler at jeg hadde en bra sesong, er det klart at det var en stor nedtur å ikke bli brukt videre. Men så lenge han mener at det er det beste for laget, og han har tross alt tatt oss fra 13. til 14. plass, så får han stå for det, sa Kvisvik med spydig tunge til NRK Østfold.

Han måtte spørre assistenttrener Tom Freddy Aune tre ganger om vrakingen var en spøk eller faktisk stemte, før han ble overbevist.

Nordlie har i ettertid avvist at det var en sammenheng mellom radiointervjuet og vrakingen.

Etter kampen kritiserte en annen Fredrikstad-veteran, Hans Erik Ramberg, både denne og flere andre beslutninger som trener Tom Nordlie tok i forbindelse med laguttaket til sesongens viktigste kamp.

- Det er tungt, men jeg synes det er historieløst at lokale spillere som Joachim Thommassen, Pål Andre Czwartek og ikke minst en spiller som Raymond Kvisvik som har det lille ekstra i slike kamper, ikke får spille i dag. Det har vært en turbulent sesong med mye negative skriverier. Jeg håper bare jeg har en jobb å gå til framover, sa en nedbrutt Ramberg til NTB.

Sarpsborg vant til slutt 2-0, noe som medfører at Fredrikstad neste sesong spiller i Adeccoligaen.

Les også: Slik gikk Fredrikstad til bunns
Les også: - Tiårets største sensasjon

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.