RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Historiens største kamp

Ståle Solbakken er optimistisk før kveldens stjernemøte med Manchester United.

«Den største kampen i Københavns historie.»

Slik beskriver FC København-trener Ståle Solbakken kveldens Champions League-oppgjør mellom FC København og Manchester United i Parken.

København ligger siste med ett poeng på tre kamper i gruppe F og ble banket 3-0 i det første møtet med det engelske storlaget. Men Solbakken mener danskene har gode muligheter til på ta poeng.

- Spillerne er ekstra inspirerte, og kampen vil bli mye tettere enn på Old Trafford.

Københavns muligheter til å ta poeng er styrket av at viktige spillere som Gary Neville, Ryan Giggs og Louis Saha er ute med skader. Men Wayne Rooney, som dunket inn tre mål mot Bolton lørdag, blir en tøff utfordring for Brede Hangeland og resten av FCK-forsvaret.

- Vi vet alle hva han er kapabel til. Han har begynt å score igjen, og med Saha og Giggs ute er han enda viktigere for United. Vi må holde et ekstra øye på ham, sier Solbakken, som vurderer å ha fem mann på midtbanen for å styrke forsvarsspillet.

Nordammen har ikke gitt opp kampen om avansement, selv om utgangspunktet er meget vanskelig.

- Uavgjort vil være et flott resultat, men det er stor forskjell på ett pg tre poeng. Hvis vi vinner – og Benfica slår Celtic – er kampen om andre- og tredjeplassen helt åpen. Hele laget må gjøre en kjempeinnsats, ellers er vi sjanseløse. Vi må stå tett og ikke gi dem rom til å spille, understreker Solbakken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere