*Nettavisen* Sport.

- Hjertet mitt slår fremdeles

Foto: Daniel Munoz / Reuters / NTB scnapix

Serena Williams avviser at hun vil trekke seg fra Australian Open.

15.01.13 08:30

Serena Williams slet med en vond ankel, men den amerikanske tennisstjernen tok seg likevel enkelt videre til 2. runde i Australian Open tirsdag.

Williams gikk over ende på stillingen 4-0 i annet sett. Hun ble hjulpet av banen før hun fikk teipet ankelen av treneren sin.

For ett år siden skadet hun også ankelen. Da måtte hun trekke seg fra WTA-turneringen i Brisbane.

- Det minnet meg mye om Brisbane, og jeg tenkte «å nei, ikke nå igjen». Jeg tror bare jeg var litt i sjokk. Det er smerter, og den er hoven, så det blir viktig å se hvordan det går de neste timene, sa Williams ifølge DPA.

Hun er imidlertid ikke i tvil om at hun kommer til å fortsette å konkurerre i Australian Open.

- Med mindre det skjer noe fatalt med meg, er det ingen sjanse for at jeg kommer til å gi meg. Hjertet mitt slår fremdeles, jeg klarer meg, sier Williams ifølge NY Times.

Hun slo rumenske Edina Gallovits-Hall 6-0, 6-0 i 1.-rundekampen. Kampen var over etter 52 minutter.

Australian Open er årets første Grand Slam-turnering og spilles på hardcourt i Melbourne. (©NTB)

Også danske Carolone Wozniacki gjorde sin første kamp i turneringen i natt. Det gikk trått for den danske jenta i starten, men hun hentet til slutt inn seieren mot tyske Sabine Lisicki med 2-6, 6-3, 6-3.

På herresiden vant både Andy Murray og Roger Federer komfortabelt. Murray beseiret nederlenderen Robin Haase med 6-3, 6-1, 6-3, mens Federer slo Benoit Paire med 6-2, 6-4, 6-1.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.