RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

- Hockeyspillere gråter ikke

Sist oppdatert:
Først knuste de Oilers for andre dag på rad. Så refset Storhamer-trener Petter Thoresen sytende fotballspillere.

STAVANGER ISHALL (TV 2 Nettavisen): STAVANGER OILERS – STORHAMAR DRAGONS 2-7:

For andre dag på rad slaktet Storhamar medaljekandidat Stavanger Oilers. I går ble Stavanger knust 6-0, mandag ble siddisene utklasset på egen is med sifrene 2-7.

Storhamar-trener Petter Thoresen er imponert over sine disipler.

- Ikke bare følger vi opp kjempekampen i går, men vi spiller en usedvanlig god angrepskamp. Vi scorer sju mål, men har totalt 21 skudd på Oilers keeper, forteller Thoresen til TV 2 Nettavisen, og viser frem sjansestatistikken fra kampen.

- Vi er farlige fremover på banen hele tiden og trygge i det vi gjør defensivt. Jeg er imponert overt gutta, slår han fast.

- Gråter ikke
Storhamar har spilt åtte kamper i løpet av 17 dager i oktober - et snitt som gir en kamp annenhver dag. Petter Thoresen har fått med seg at enkelte lag i eliteserien i fotball tidligere i sesongen klaget på for hardt kampprogram - men svarer med å komme med følgende spark:

- Vi er ishockeyspillere og gråter ikke over et hardt kampprogram. Det er ingen problem å spille to kamper på to dager. Jeg har registrert at enkelte i fotballmiljøet klager på harde oppsett, men ishockeyspillere er rystet både fysisk og psykisk til å klare dette, slår Thoresen fast.

Før han likevel kommer med et aldri så lite forsvar av fotballspillerne:

- I ishockey er det jo sånt at vi har utskiftninger gjennom kampene hele tiden. Det er ikke tilfellet i fotball.

Overlegne Storhamar
Mads Hansen ga Storhamar ledelsen mot Stavanger, før Teemu Kohvakka utlignet like etter. I andre periode øket Storhamar til 1-3.

På stillingen 1-3 misbrukte Christian Dahl Andersen straffe for Oilers, og Storhamar overtok mesteparten av spillet. Til slutt ble hjemmelaget sendt av isen med 2-7-nederlag – og i løpet av to dager ydmyket med til sammen 13-2 av Storhamar.

- Vi spiller ikke som et lag i dag. Spillerne prøver på noe indivuelt fiksfakseri som ikke holder. Spillerne holdt langt fra mål i dag, oppsummerer en svært skuffet Oilers-trener Gunnar Johansson overfor TV 2 Nettavisen.

Heller ikke han mener det spilles for mange kamper i toppserien i ishockey.

- Vi kan ikke klage på for mange kamper. Vi fikk oppsettet før sesongen og vet hva som ventet oss. I ishockey skal det spilles mange kamper, mener svensken.

- Opp til oss
Storhamar har så langt skaffet seg et solid forsprang i serien, og topper tabellen med 26 poeng etter 11 runder. Stjernen er nummer to med 19, mens Frisk-Asker er på tredjeplass. Stavanger Oilers er et av tre lag som følger på plassene bak med 17 poeng.

- Blir dere like suverene resten av sesongen, Thoresen?

- Det blir umulig å svare på. Vi har mange gode spillere i troppen og skal kjempe i toppen. Alt er opp til oss selv, svarer Storhamar-treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere