*Nettavisen* Sport.

- Hoddle ville være best

- Glenn Hoddle ville være best på trening. Slik begrunner Tottenhams sportsdirektør David Pleat hva som gikk galt for Hoddle i Spurs.

Glenn Hoddle følte seg urettferdig behandlet da han fikk sparken i Tottenham. Nå tar klubbens sportsdirektør David Pleat bladet fra munnen og forteller hva som gikk galt.

- På grunn av stoltheten sin ville han være den beste spilleren på trening hver dag - 46 år gammel. Jeg tror ikke du får den fulle oversikten når du trener sammen med gutta. Kan du forestille deg Wenger spille sammen med Henry og de andre?, sier han til Evening Standard.

Tottenham storspilte i 4-4-2 siste del av forrige sesong. Likevel gikk Hoddle tilbake til 3-5-2 i starten av denne sesongen.

- Taktisk var han besatt av vingback-systemet sitt, men spillerne var ikke komfortable med det. Jeg endret tilbake til 4-4-2 umiddelbart. Vi ble avslørt mot Chelsea da de spilte ballen altfor lett mellom midtstopperne våre. Glenn ble ikke vurdert på grunnlag av et halvt dusin kamper. I noen tilfeller velger formannen å gjøre et bytte av politiske årsaker, men det skjedde ikke i denne saken. Det var en oppsamling av hendelser og episoder, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.