RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hodgson er en tulling

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Gamlesjefen tror Liverpools nye manager vil styre klubben i grøfta.

Roy Hodgson gjorde det mange mener var en fantastisk jobb med Fulham. I sin første sesong reddet han klubben fra nedrykk med et nødskrik, og forrige sesong ledet han gutta fra Craven Cottage helt til finalen i Europaligaen - og tapte.

Trenerveteranen ble både kåret til årets manager i Premier League, og etter hvert snappet opp av storklubben Liverpool. Akkurat det siste falt imidlertid ikke i god jord hos Fulham.

- Han skuffet oss
Londonklubbens mektige sjef, tidligere Harrods-eier Mohamed Al Fayed, avslører nemlig onsdag at han er langt fra fornøyd med at Hodgson forlot Fulham til fordel for et liv på Anfield.

- Vi ga ham støtte. Vi hadde tro på ham, og han skuffet oss. Men det gjør ikke noe, fordi Mark (Hughes) er en mye bedre manager. Han er penere også, sier Al Fayed ifølge The Mirror.

- Roy skuffet fansen, han skuffet spillerne, og var rett og slett en tulling, fortsetter den velstående Fulham-eieren.

Fulham mottok rundt 20 millioner kroner i kompensasjon fra Liverpool da Hodgson ble hentet inn som erstatter for Rafael Benítez. På Craven Cottage er Mark Hughes blitt ny sjef.

- Jeg gjorde alt jeg kunne for å hjelpe Roy, men det er bare slik han er. Han kan ikke noe for det. Men jeg tilgir ham, fordi jeg er sikker på at han styrer Liverpool i grøfta, sier Al Fayed.

- Annen atmosfære
Nå håper 77-åringen at Mark Hughes, tidligere Blackburn- og Manchester City-manager, kan løfte Fulham enda et hakk videre enn det Hodgson klarte i løpet av sin tid i londonklubben.

- Mark er en fin fyr, og har peiling. Jeg er sikker på at spillerne vil like ham. Det er en helt annen atmosfære i klubben nå. Det vet jeg, fordi jeg overværer ofte treningene, sier han.

Liverpool åpner årets sesong hjemme mot Arsenal 15. august, mens Al Fayeds Fulham sesongåpner mot Bolton dagen før.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere