RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Michael Steele /Getty Images

- Hodgson får en siste sjanse

Sist oppdatert:
Samtidig som Didier Deschamps utelukker seg selv.

Liverpools upopulære manager Roy Hodgson vil ifølge Daily Telegraph få en siste sjanse til å redde jobben. Det blir i så fall ikke enkelt, ettersom merseysideklubben møter Manchester United på Old Trafford i en FA-cupkamp.

Fansen har lenge gitt klart uttrykk for at den ønsker Hodgson vekk. Under lagets forrige kamp, 1-3-tapet mot Blackburn, runget «Sacked in the morning» (du får sparken i morgen tidlig) fra tribunene, sammen med «Kenny Dalglish», som mange supportere ønsker å få tilbake som manager.

Under Hodgson er Liverpool på vei mot sin dårligste sesong i den engelske toppdivisjonen siden laget rykket opp i 1962.

Onsdag begynte ryktene å gå om at Hodgson hadde blitt enig med eierne, Fenway Sports Group (FSG), om en sluttpakke, men så langt sitter engelskmannen fortsatt i managerstolen. Det kan eventuelt også skyldes at eierne ikke ønsker å gi Hodgsons etterfølger Manchester United som motstander i første kamp.

En av de antatt aktuelle kandidatene, Didier Deschamps, har uansett konkludert med at han blir værende i Olympique Marseille.

- Når jeg snakker om å være trener i Marseille når det nye stadionet står klart, mener jeg det. Det er en tanke som tilfredsstiller meg. 2014 er langt unna når man er i mitt yrke, men folk må forstå at jeg ikke er en vanderer. Det beviste jeg i fjor, da jeg kunne ha dratt, sier den tidligere Chelsea-spilleren ifølge Telegraph. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere