RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp / Scanpix

- Hold kjeft, Mourinho

Det oppsto bråk i spillertunnelen da portugiseren stemplet motspiller som «Mikke Mus-spiller».

Det oppsto tumulter i spillertunnelen på Stamford Bridge etter Premier League-kampen mellom Chelsea og West Bromwich lørdag.

I sentrum av begivenhetene var som vanlig Chelseas kontroversielle manager, José Mourinho. Portugiseren skal nemlig ha kalt Jonas Olsson for en «Mikke Mus-spiller», noe som førte til litt av et rabalder.

Ifølge The Telegraph kom Mourinho med bemerkningen på vei av banen etter 2-2-kampen på Stamford Bridge lørdag. Opp mot 20 spillere skal ha vært delaktig i oppstyret, som måtte roes ned av deler av Chelseas støtteapparat.

Svenske Olsson skal ha gitt Mourinho klar beskjed om å holde kjeft etter at Chelsea-manageren gjorde det klart at han mente at Stephane Sessegnos mål kom som en følge av en dommerfeil.

Olsson og Mourinho ble stående ansikt til ansikt utenfor garderobene, før de ble dratt fra hverandre. Gareth McAuley og en annen Albion-spiller konfronterte også den temperamentsfulle manageren før alt roet seg ned.

Liam Ridewell og WBA-assistent Kevin Keen havnet deretter i enda en heftig krangel med Chelsea-vakter.

WBA-spillerne var allerede frustrerte etter at Andre Mariner hadde tildelt Chelsea en meget tvilsom straffe etter 94 minutter. Det endte med at Eden Hazard utlignet til 2-2.

En muggen Mourinho sa på pressekonferansen etter kampen at West Bromwich er et lag som ikke kommer til å havne over midten på tabellen.

- Hvert poeng er et godt poeng for dem, sa han blant annet.

West Bromwich ligger ganske riktig midt på tabellen etter elleve serierunder var ferdigspilt. Chelsea ligger på fjerdeplass bak Arsenal, Liverpool og Southampton.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere