- Hold kjeft og spill

Manchester City-manager Stuart Pearce kommer med en klar melding til midtbanestjernen Joey Barton.

02.02.06 02:31

MANCHESTER CITY-NEWCASTLE 3-0: Citys store spiller denne sesongen har vært urokråka Joey Barton, og fansen raste da han ba om å få forlate klubben for et par dager siden. Barton ville ha en lønn på linje med de best betalte i klubben, og følte seg lite verdsatt da han ikke fikk innfridd kravet.

Manager Pearce nektet likevel å la Barton gå, og gir nå klar beskjed om hva han forventer fremover.

- Jeg synes han har handlet helt galt, og det har jeg sagt til ham, fortalte Pearce til Sportinglife etter seieren over kriserammede Newcastle.

- Joey har sterke meninger, noe vi har sett de siste 48 timene. Men han må legge dette til side, holde kjeft og spille fotball, sa en bestemt Pearce.

Han var likevel fornøyd med Bartons bidrag i den gode City-kampen.

- Joey leverte varene i kveld, men han må gjøre det i uker, måneder og år, advarte den tidligere venstrebacken for England.

Gammel kjenning
Andy Cole fortsetter å score, og lyktes også mot sitt gamle lag fra nordøst. Riera og Vassell scoret de øvrige målene for de lyseblå.

Newcastle er på sin side havnet på bærtur i skyggenes dal. Graeme Souness og hans trofaste team er i ferd med å sende den ambisiøse klubben flere lysår bak teten i Premier League.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.