RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

- Hopp-boikott av Se og Hør

Sist oppdatert:
Hopperne vil boikotte Se og Hør etter en reportasje om Lars Bystøl, men bladet beklager kun én eneste ting.

Etter OL-gullet i normalbakken forrige helg presenterte Se og Hør en to sider lang reportasje om gullgutten. Men det familien trodde skulle bli en jubelreportasje handlet i stedet nesten bare om fortiden med alkohol og bråk.

- Fortjente ikke dette
Det får familien til å reagere.

- En så stor prestasjon fortjente ikke en slik omtale. Dette preger hele familien, sier Lars Bystøls far, Magnar, til P4.

Han reagerte også på at et bilde av den jublende Bystøl-familien ble brukt i samme reportasje.

Hoppleiren kaller oppslaget ondskapsfullt.

- Se og Hør gjør ikke livet gladere, slik de hevder i sitt slagord. De gjør gulljubelen surere, sier hopplandslagets manager, Tom Dahl Frøshaug.

Ifølge P4 sier Frøshaug at hopperne nå vil boikotte Se og Hør.

- Vi beklager én ting
Se og Hør beklager at de brukte bildet av den jublende Bystøl-familien på samme side som de omtalte hopperens fortid. Resten står bladet inne for.

- Den saken som ble publisert i bladet står vi inne for. Den er 100 prosent korrekt. Andre norske medier har også hatt den samme saken på trykk, på papir og nett, de siste ukene, påpeker Se og Hørs redaksjonssjef, Øyvind Skogrand, overfor TV 2 Nettavisen.

- Det er trist at familien er lei seg, men selv om Lars Bystøl tok OL-gull, så går det ikke an å ikke nevne en forhistorie som er svært nær tilbake i tid. Jeg kunne vært enig i at det hadde vært dårlig gjort å trekke frem noe som hadde skjedd for 5-10 år siden, men dette er ikke lenger tilbake enn til i fjor, legger han til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere