RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Houllier har bare kjøpt søppel

Sist oppdatert:
Kritikken hagler mot Liverpools manager Gerard Houllier. Nå beskylder den tidligere Liverpool-stopperen Neil Ruddock Houllier for å sløse bort penger på håpløse spillere. Hva mener du?

Flere tidligere Liverpool-storheter har uttalt seg svært kritisk mot Gerard Houllier den siste tiden. Senest i går gikk legenden Ian St. John ut i engelske aviser og hevdet Houllier har sluppet opp for dårlige unnskyldninger etter sine sviktende resultater.

Nå lufter også den tidligere hardhausen Neil Ruddock sine meninger offentlig. Gerard Houllier har siden han ble manager i Liverpool i november 1998 kjøpt 28 nye spillere til en samlet verdi av nærmere 1,5 milliarder kroner.

- Han har sløst vekk penger på spillere som ikke holder mål. Ingen av dem han har kjøpt, har vært gode nok til å ikle seg den berømte røde Liverpool-drakten. Han har bare kjøpt søppel, slår Neil Ruddock fast i et intervju med The Suns tirsdagsutgave i England.

- Ikke gode nok

Houlliers første innkjøp som Liverpool-manager var Jean-Michel Ferri fra Istanbulspor, mens han siste kjøp kom i juli 2003. Da ble Harry Kewell hentet til Anfield. Houllier kjøpte også nordmannen John Arne Riise i 2001.

- Houllier har brukt millioner av pund på spillere, men ingen av dem har maktet å føre klubben fremover. Det er på mange måter det samme som skjedde med Harry Redknapp i West Ham. Han kjøpte masse spillere, men fikk ikke resultater. Til slutt fikk han sparken.

Ruddock understreker at spillere som Michael Owen og Steven Gerrard holder høy kvalitet.

- Forsvinner disse to fra klubben, står klubben igjen med absolutt ingen gode nok spillere. Det vil bety slutten, sier Ruddock, og hinter til spekulasjonene om at duoen er på vei bort fra Liverpool på grunn av ønske om å spille Champions League-fotball.

Må gå

Den tidligere Liverpool-kjempen er ikke i tvil om hva Gerard Houllier nå bør gjøre.

- Houllier har ikke mer å tilføre Liverpool. Det er tid for ham å gå, mener Ruddock.

Liverpool ble søndag slått ut av FA-cupen denne sesongen, og ligger foreløpig hele 17 poeng bak Chelsea som ligger på tredjeplass i Premier League.

Mener du Liverpool bør skifte manager? Si din mening og les hva andre mener i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere