RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Gerard Houllier, Liverpool
Gerard Houllier, Liverpool Foto: Scanpix

- Houllier må gå

Sist oppdatert:
Etter 1-2-tapet mot Southampton mener Liverpool-legenden Ian St. John at Gerard Houllier må gi seg som Liverpool-trener. Er du enig?

Etter 16 kamper av årets sesong, ligger Liverpool utrolige 16 poeng bak Arsenal. Avstanden frem til den mye omtalte 4. plassen som gir Champions League-spill, er bare tre poeng, men 9. plassen så langt er uansett en voldsom skuffelse for Liverpools fans.

Har fått nok
Nå mener Ian St. John at nok er nok.

- Houllier kom med en femårsplan. De fem årene er snart oppbrukt. Nå må han gi seg. Han har forsøkt, men mislyktes. Nå må noen andre få ta over, sier St. John til The Sun.

Etter at Liverpool ledet Premier League i november for et drøyt år siden, har Houlliers menn bare vunnet 15 av de 41 seriekampene de har spilt.

- Vi er ikke noe nærmere å vinne serien eller kvalifisere oss for Champions League, og dette er ikke noe som har skjedd i dag eller i går. Dette er en utvikling vi har sett de siste to årene. I fjor hadde vi en forferdelig rekke med resultater. Det var sjokkerende dårlig, sier St. John.

- Wenger er flinkere
Som også mener at Houllier har fått lite ut av kontaktene sine i Frankrike, og at Arsenals Arsene Wenger har vist seg som en mye bedre manager.

- Wenger har samlet en rekke fantastiske spillere i Arsenal. Vi har også en fransk trener, men han har bare hentet franske spillere som ingen vet noe om. Vi har ikke en eneste spiller som ville gått rett inn på Frankrikes landslag.

Tommy Smith, én av de som spilte sammen med St. John under Bill Shankly, er enig.

- Vi blir slått hjemme av lag som Bolton og Southampton. Noe er virkelig galt, sier han.

Er du enig? Bør Houllier gi seg nå? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere