RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Houllier sitter ut sesongen

Lederne for Liverpools skandinaviske supporterklubb tror ikke at Gerard Houllier blir sparket i løpet av sesongen.

Liverpool ligger på en svak 9. plass i Premier League, og ble buet ut etter lørdagens 1-2-tap hjemme mot Southampton. Med det tapet har klubben faktisk tapte flere hjemmekamper enn de har vunnet i år.

- Tviler på at det skjer noe dramatisk
Avstanden frem til 4. plassen, som gir Champions League-kvalifisering neste sesong, er imidlertid bare tre poeng. Det redder trolig Houllier.

- Jeg tror ikke det skjer noe dramatisk. Men hvis laget ikke viser fremskritt og klarer 4. plassen, tror jeg det blir en ny manager i sommer, sier formannen i Liverpools skandinaviske supporterklubb, Pål Christian Møller, til TV 2 Nettavisen.

- Men hvis en nøkkelspiller som Michael Owen går til styret og sier at han vil til en klubb som kan vinne noe, da er nok Houllier ferdig, legger han til.

- Jeg har mistet troen på at Houllier skal klare å snu det, og blir ikke lei meg hvis han forsvinner. Likevel sitter jeg med følelsen av at han får sitte ut sesongen, sier Torbjørn Flatin, redaktør for bladet Kopite og supporterklubbens nettsider.

Møller mener også at målsettingen om en 4. plass er for lite offensivt.

- Personlig mener jeg at det å bli nummer fire er elendig. En plass i Champions League-kvalifiseringen hjelper, men det er uansett bare en 4. plass. Jeg tror Liverpool vil fortsette som nå ut sesongen; vinne noen kamper, tape noen kamper, og kanskje det holder til 4. plass. Da tror jeg at Houllier får fortsette videre også, sier Møller.

- For mange unnskyldninger
Det er han ikke spesielt begeistret for.

- For halvannen sesong siden ble Liverpool nummer to i serien. Vi endte foran Manchester United i serien. Det har vært et tilbakeskritt etter det. Jeg ser at stadig flere mister troen. Houllier skylder på skader, men da vi har møtt Manchester United på hjemmebane de siste to sesongene, har de hatt flere skader enn oss. Likevel har de slått oss. Det holder ikke. Hvordan han kan si at vi spilte bra mot Southampton, da vi hadde første skudd på mål etter en time? Det har blitt litt mange merkelige unnskyldninger, sier formannen videre.

Er du Liverpool-supporter og har mistet troen? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere