*Nettavisen* Sport.

- Hughes var ikke noe forbilde

Foto: (Reuters/Scanpix)

- Jeg var aldri noe ihuga Manchester United-fan, og Mark Hughes var ikke noe forbilde. Det var Marco van Basten for meg, sier Morten Gamst Pedersen etter møtet med sin nye manager.

17.09.04 06:58

I norsk presse har det virket som om Gamst Pedersen var en ihuga Manchester United-fan da han var liten. Feil, sier den tidligere Tromsø-spilleren.

- Nei, det er dere i pressen som har skrevet det. Jeg var aldri noe ihuga fan. Jeg har aldri hatt en eneste Manchester United-drakt, og Mark Hughes var aldri noe forbilde, sier Gamst Pedersen til TV 2 Nettavisen.

- Og dette sier du ikke bare fordi du er nødt til å si det som Blackburn-spiller?

- hehe..nei, jeg sier det fordi det bare var Marco van Basten som gjaldt for meg, sier Gamst Pedersen.

- Positivt inntrykk
Torsdag hilste nordmannen på sin nye manager. Hughes fortalte spillerne at han gledet seg til å ta fatt på jobben, og den norske landslagsvingen tror waliseren blir en bra sjef.

- Det blir interessant. Jeg fikk et positivt inntrykk av ham, og han kjente da navnet mitt. Og han husket meg også fra kampen mot Wales, sier Gamst Pedersen videre.

- Mer intenst
- Hvordan er nivået i England sammenliknet med Norge?

- Det trenes annerledes. Det er mer intenst, og plutselig kan det skifte til veldig høyt nivå. Da er det bare å henge med i svingene. Men det har gått bra på treningene de siste dagene. Jeg har scoret en del mål, og fått vist meg frem, sier han.

- Det går egentlig bedre og bedre for hver dag. For å si det sånn - jeg brølte ikke akkurat om ballen den første dagen, men nå kan jeg rope for å få ballen også, fortsetter Gamst Pedersen.

Lørdag spiller Gamst Pedersen og Blackburn hjemme mot Portsmouth.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.