RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hughes var ikke noe forbilde

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
- Jeg var aldri noe ihuga Manchester United-fan, og Mark Hughes var ikke noe forbilde. Det var Marco van Basten for meg, sier Morten Gamst Pedersen etter møtet med sin nye manager.

I norsk presse har det virket som om Gamst Pedersen var en ihuga Manchester United-fan da han var liten. Feil, sier den tidligere Tromsø-spilleren.

- Nei, det er dere i pressen som har skrevet det. Jeg var aldri noe ihuga fan. Jeg har aldri hatt en eneste Manchester United-drakt, og Mark Hughes var aldri noe forbilde, sier Gamst Pedersen til TV 2 Nettavisen.

- Og dette sier du ikke bare fordi du er nødt til å si det som Blackburn-spiller?

- hehe..nei, jeg sier det fordi det bare var Marco van Basten som gjaldt for meg, sier Gamst Pedersen.

- Positivt inntrykk
Torsdag hilste nordmannen på sin nye manager. Hughes fortalte spillerne at han gledet seg til å ta fatt på jobben, og den norske landslagsvingen tror waliseren blir en bra sjef.

- Det blir interessant. Jeg fikk et positivt inntrykk av ham, og han kjente da navnet mitt. Og han husket meg også fra kampen mot Wales, sier Gamst Pedersen videre.

- Mer intenst
- Hvordan er nivået i England sammenliknet med Norge?

- Det trenes annerledes. Det er mer intenst, og plutselig kan det skifte til veldig høyt nivå. Da er det bare å henge med i svingene. Men det har gått bra på treningene de siste dagene. Jeg har scoret en del mål, og fått vist meg frem, sier han.

- Det går egentlig bedre og bedre for hver dag. For å si det sånn - jeg brølte ikke akkurat om ballen den første dagen, men nå kan jeg rope for å få ballen også, fortsetter Gamst Pedersen.

Lørdag spiller Gamst Pedersen og Blackburn hjemme mot Portsmouth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere