RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Huseklepp i Viking-samtaler

Sist oppdatert:
Her er fredagens heteste overgangsrykter i Tippeligaen.

Fotballferien er så godt i gang at selv floden av overgangsrykter er i ferd med å tørke ut. Nettavisen har saumfart klubbsider, supportersider og lokalaviser.

Her er det vi har funnet av rykter:

Les også:Torsdagens overgangsrykter
Les også:Her er de bekreftede overgangene

GRATIS OPPSETT: Følg utviklingen på mobilen

Bengt Sæternes kan forlate Brann til fordel for danske Odense. - Vi er i en situasjon der det er kommet andre klubber på banen, og vi har fått signal om at de vil snakke med oss, sier Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen til Bergens Tidende.

Erik Huseklepp er i samme situasjon som Sæternes. Han er Bosman-spiller etter sesongen, og vil ikke forlenge. Fredag melder Rogalands Avis at Viking er interessert. - Viking er en god klubb, er Huseklepps kommentar i sakens anledning. Stabæk skal også være interessert i hurtigtoget.

Odd Grenland avsluttet våren med en sportslig opptur, og supporterklubben Oddrane har hørt rykter om at klubben stiller med et enda sterkere lag til høsten. Blant annet skal Patrick Suffo være på vei «hjem» fra Maccabi Petach Tikva. Oddrane har heller ikke gitt opp håpet om at Anders Rambekk (Lillestrøm) og Bård Borgersen (Start) blir å se i hvitt når Tippeligaens sparkes i gang igjen.

SISTE: Start og Odd Grenland er i samtaler om en overgang for Stefan Bärlin og Bård Borgersen, skriver Varden. - Odd har signalisert interesse for flere av våre spillere, sier Svein Mathisen i Start til Fædrelandsvennen.

Et rykte som ikke har fått mye omtale i Norge, er at Daniel Braaten skulle ha vært aktuell for tyske Kaiserslautern. Nå er det kjent, men trener Kjetil Rekdal fastslår i fredagens utgave av Aftenposten at han ikke har planer om å hente Braaten – og ikke andre norske spillere heller, for den saks skyld, fordi de er for dyre.

Tidligere landslagskeeper Frode Olsen anbefaler via Romerikes Blad Lillestrøm å legge seg etter Odd-keeper Rune Almenning Jarstein hvis/når Heinz Müller forlater Åråsen.

Stefan Gislason har nå svømt ut av rykteflommen. De neste fem årene er han i Brøndby. Ifølge bold.dk får Lyn 10 millioner danske kroner for sin midtbanegeneral.

Merkelig nok verserer det ikke et eneste rykte om hvor Hassan El Fakiri fortsetter karrieren. Her spiller agenter og eventuelle interessenter åpenbart med kortene tett til brystet.

PS. Etter det Nettavisen erfarer, er Yssouf Koné fortsatt Rosenborg-spiller og Robbie Fowler fremdeles klubbløs.

Helt til slutt, litt Adeccoliga: Svenske AIK har styrket angrepet, og det kan gå mot en høst med mye benkesliting for Bernt Hulsker. NorskeFans.com skriver at Hulsker ikke er avvisende til en Molde-retur, men nederlandske klubber skal også være på banen.

Har du hørt noen rykter vi har gått glipp av? Tips oss på sportsweb@tv2.no

Hvilken spiller bør din klubb kjøpe i sommer? Og hvem bør de kvitte seg med? Si din mening!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere