- Husker ikke hva jeg sa i pausen

Foto: Svein Ove Ekornesvaag (Scanpix)

Kjell Jonevret var blind av raseri på egne spillere under 3-2-seieren mot Brann.

06.04.10 12:33

Molde – Brann 3-2:

MOLDE STADION (Nettavisen): - Jeg var så forbannet på spillerne etter forestillingen vi leverte i første omgang, at du må nesten spørre spillerne om hva jeg sa til de i pausen, for jeg kan ikke huske det, sier Molde-treneren til Nettavisen.

Før hvilen fikk Jonevret se et Molde-lag som etter 24 minutter spill på hjemmebane lå under 0-2 og viste liten glød og vilje til å hente opp ledelsen til Brann.

Bergensernes to mål kom også som et resultat av et søvnig Molde-forsvar. Først stjal Huseklepp ballen fra en uoppmerksom Vegard Forren, og sendte ballen videre til umarkert Petter Vaagan Moen som plasserte ballen i mål bak Molde-keeper Ben Amos. Deretter var det stopperkollega Marcus Andreasson sin tur til å sovne i timen da Erik Huseklepp uhindret fikk løpe alene mot Amos og sende bortelaget opp i en 2-0-ledelse.

Les også: - Dommeren snyter oss for seieren

Aldri vært så sint
Vegard Forren sier han i pausen fikk høre det fra sin ellers så sindige trener.

- I min tid som Molde-spiller har jeg aldri hørt Kjell så sint. Han var rasende på lagets manglende vilje til å gå i dueller. Jeg fikk en real skyllebøtte for at jeg ikke sendte ballen opp på tribunen i foranledningen til det første målet til Brann, sier Forren.

Matchvinner Mattias Moström bekrefter også at det ikke var særlig trivelig å være i Molde-garderoben i pausen.

- Han var helt galen. Spillerne fikk høre det meste, sier Moström.

Holdningsproblem
Jonevret liker ikke den holdningen spillerne hans har vist i sesongens fire første kamper.

- Spillerne tror det skal bli så enkelt å hente hjem poeng. Det har skjedd litt for ofte i kampene til nå at spillerne ikke har brettet opp ermene for å fighte og fraskriver seg heller ansvaret. Det er en rett besvikelse, sier en skuffet Jonevret.

- Det skal også være unødvendig å mase om dette foran hver kamp, men det ser ikke ut til at jeg kan slutte å mase med det første, sier svensken til Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.