RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Husker ikke hva jeg sa i pausen

Foto: Svein Ove Ekornesvaag (Scanpix)
Sist oppdatert:
Kjell Jonevret var blind av raseri på egne spillere under 3-2-seieren mot Brann.

Molde – Brann 3-2:

MOLDE STADION (Nettavisen): - Jeg var så forbannet på spillerne etter forestillingen vi leverte i første omgang, at du må nesten spørre spillerne om hva jeg sa til de i pausen, for jeg kan ikke huske det, sier Molde-treneren til Nettavisen.

Før hvilen fikk Jonevret se et Molde-lag som etter 24 minutter spill på hjemmebane lå under 0-2 og viste liten glød og vilje til å hente opp ledelsen til Brann.

Bergensernes to mål kom også som et resultat av et søvnig Molde-forsvar. Først stjal Huseklepp ballen fra en uoppmerksom Vegard Forren, og sendte ballen videre til umarkert Petter Vaagan Moen som plasserte ballen i mål bak Molde-keeper Ben Amos. Deretter var det stopperkollega Marcus Andreasson sin tur til å sovne i timen da Erik Huseklepp uhindret fikk løpe alene mot Amos og sende bortelaget opp i en 2-0-ledelse.

Les også: - Dommeren snyter oss for seieren

Aldri vært så sint
Vegard Forren sier han i pausen fikk høre det fra sin ellers så sindige trener.

- I min tid som Molde-spiller har jeg aldri hørt Kjell så sint. Han var rasende på lagets manglende vilje til å gå i dueller. Jeg fikk en real skyllebøtte for at jeg ikke sendte ballen opp på tribunen i foranledningen til det første målet til Brann, sier Forren.

Matchvinner Mattias Moström bekrefter også at det ikke var særlig trivelig å være i Molde-garderoben i pausen.

- Han var helt galen. Spillerne fikk høre det meste, sier Moström.

Holdningsproblem
Jonevret liker ikke den holdningen spillerne hans har vist i sesongens fire første kamper.

- Spillerne tror det skal bli så enkelt å hente hjem poeng. Det har skjedd litt for ofte i kampene til nå at spillerne ikke har brettet opp ermene for å fighte og fraskriver seg heller ansvaret. Det er en rett besvikelse, sier en skuffet Jonevret.

- Det skal også være unødvendig å mase om dette foran hver kamp, men det ser ikke ut til at jeg kan slutte å mase med det første, sier svensken til Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere