RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Larsen, Håkon Mosvold (SCANPIX)

- Hva faen holder han på med?

Sist oppdatert:
Lustig har gått lei alle de negative uttalelsene til Kjetil Rekdal om Rosenborg.

Lørdag kveld møtes Aalesund og Rosenborg til kvartfinale i cupen på Color Line-stadion.

Tidligere i uken kom Rekdal med krass kritikk mot Trondheims-klubben fordi han mener de mangler fair play. Rekdal sa blant annet at han ville bedt sine egne spillere om å score selvmål, hvis de hadde scoret med hånden, og siktet til Simen Wangbers mål mot Molde.

Nå har Rosenborgs og den svenske landslagsbacken, Mikael Lustig, gitt svar på tiltale.

- Når Kjetil går ut i media og sier noe, så er det ikke akkurat som om Jesus kommer ut og sier noe og at vi tar det så veldig til oss. Men jeg har vært her i tre år og det kommer uttalelse på uttalelse, og jeg tenker hva faen holder han på med? Samtidig er det vel spill fra hans side, jeg vet ikke, men han er veldig opptatt av Rosenborg og det er faktisk skjønt å vite, sier Mikael Lustig til TV 2 Sporten.

Han forteller også at slike uttalelser motiverer foran kampen mot Rekdals menn. Det samme gjør Rosenborgs sportslige leder Erik Hoftun.

- Jeg er sikker på at våre spillere synes det kan være noe ekstra for vår del inn mot den kampen her. En kvartfinale i cupen er stor motivasjon i seg selv, de ekstra prosentene kan kanskje spillerne ta ut gjennom at Kjetil sier det han sier, sier Hoftun til TV 2 Sporten.

PS: Nettavisen følger kvartfinalekampen mellom Aalesund og Rosenborg LIVE fra kl. 19:45.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere