RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hvem bryr seg om United?

Joe Cole scoret ett av målene mot Norwich lørdag.
Joe Cole scoret ett av målene mot Norwich lørdag. Foto: SCANPIX/EPA/Kirsty Wigglesworth
Sist oppdatert:
Chelsea-spillerne brydde seg fint lite om at Manchester United tapte poeng. For de mener at ligatittelen allerede er Chelseas uansett.

NORWICH - CHELSEA 1-3: Det er ikke lett å si om Chelseas uttalelser er arroganse eller selvsikkerhet. Uansett fortsatte Joe Cole og Mateja Kezman i samme sporet som manager Jose Mourinho og spissen Didier Drogba, ved å si at gullet allerede er sikret. Etter nok en seier lørdag er det vanskelig å argumentere mot.

Visste ikke om Uniteds resultat

Etter lørdagens solide seier over Norwich, sa målscorer Joe Cole til Sky Sports: - Vi visste ikke engang at United hadde avgitt poeng før i pausen. Hvem bryr seg om United? Vi konsentrerer oss om oss selv og vet at vi avgjør dette på egen hånd.

Spisskollega Kezman, som scoret sitt andre mål på to kamper - nok en gang som innbytter - var enig: - Vi er fulle av selvtillit om dagen og vi komme til å vinne tittelen.

Dempet Mourinho

For en gang skyld var det Mourinho, den lille mannen med det store egoet, som måtte dempe seiersfølelsen etter kampen.

- Hvis jeg sier at jeg tror vi har vunnet, vil dere si at jeg er arrogant. Men jeg kan si det samme som jeg sa før United spilte uavgjort i dag, at vi har en klar fordel. Det var seks poeng og nå er det åtte - og vi har en kamp til gode, sa Mourinho til Sky Sports.

Effektiv seier

Selv om Chelsea slapp inn sitt første ligamål på over 1000 minutter (sist keeper Peter Cech slapp inn et mål var i 2-2-kampen mot Arsenal 12. desember 2004), var seieren egentlig aldri truet. Blåjakkene gikk ut i et helvetes tempo, tok ledelsen ved Joe Cole etter 22 minutter og dominerte kampen fullstendig.

Etter at Norwich utliknet, satte Chelsea ganske enkelt opp giret enda ett hakk og vips så sto det 3-1. Et mesterlag verdig.

- Rett etter at vi utliknet, snudde jeg meg og så Eidur Gudjohnsen og Mateja Kezman varme opp og jeg tenkte: 'Oh no, here we go', sa Norwich-manager Nigel Worthington etter kampen.

Mye skal gå galt om ikke Chelsea allerede har avgjort alt før de møter Manchester United på Old Trafford 16. april.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere