RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hver kamp er en seier

Foto: Thomas Gulbrandsen (TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
Tommy Berntsen (33) måtte ut i pausen i comebacket.

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): LYN-ODD 3-1:

Etter ni måneder på sidelinjen var Tommy Berntsen endelig tilbake for Lyn i kampen mot Odd, men det ble ikke mer enn én omgang for midtstopperen.

Avtalt
- Det var avtalt på forhånd. Det har vært lite fotballtrening og lite fotballbevegelser siden operasjonen, så muskulaturen og senefestene belastes og blir slitne. Men jeg føler meg bra nå, sier Berntsen til Nettavisen et par timer etter seieren mot Odd Grenland.

Stopperen har ikke vært på banen siden mål og seier mot Vålerenga 22. juli i fjor. Et trøblete kne måtte opereres for andre gang, og det ble bare tre kamper på Berntsen forrige sesong.

Siden har han kjempet for å komme tilbake.

- Jeg hadde litt sommerfugler i magen før kampen. Hver kamp er en seier for meg, og jeg er fornøyd med at kneet tåler belastningen, sier Berntsen, og fortsetter:

Overrasket
- Jeg har hatt veldig god progresjon de siste ukene, og er egentlig overrasket over at jeg er så langt framme. Det gikk bra på trening denne uka, og Henning mente jeg var klar for kamp.

Han kunne faktisk satt inn et mål i comebacket, men traff stolpen etter et frispark. Og Odd skapte ikke én sjanse i omgangen Berntsen var på banen.

- Det gikk vel som forventet. Jeg har ikke så mye trening bak meg, men det gikk brukbart, mener Berntsen.

Nå håper 33-åringen å fortsette i Lyn-forsvaret. Christian Brinks røde kort mot Fredrikstad var den direkte årsaken til at Lyn måtte endre i bakerste ledd, men Brink er klar til neste kamp.

Knallhard konkurranse
- Dagene framover vil vise om jeg fortsetter på laget. Det er knallhard konkurranse, men jeg håper å være aktuell, sier Berntsen beskjedent.

Henning Berg vil ikke love noen plass, men:

- Vi har en bra og sunn konkurranse om plassene, men Tommy Berntsen er veldig viktig for oss, sier Lyn-treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere