RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hvilken salto var best, Mini?

Sist oppdatert:
Hva synes saltomester Mini om Kim Holmens araber flikk-flakk? Se video av Lyn-spissens show her.

(Trykk play i videovinduet over for å se Kim Holmen feire tre poeng mot Odd Grenland.)

TV 2-eksperten feiret nesten hver eneste scoring i sin aktive karriere med salto, og huskes fortsatt for det - selv om det nå er over sju år siden den forrige.

Men Mini kjøper ikke helt at Holmens prestasjon var så uendelig mye bedre enn det han selv vartet opp med.

- Det han gjorde var prestasjonen til en turner i verdenstoppen. Det jeg gjorde var prestasjonen til en halvdvask fisker fra Lofoten, sier han humrende.

- Isolert sett er selvfølgelig det han gjorde på et helt annet nivå, og han viste kvalitet. Jeg derimot, jeg viste bare glede, legger han til.

Den tidligere RBK-helten synes uansett at Holmen er en positiv fargeklatt for norsk fotball.

- Folk setter pris på det. Jeg er sikker på at når Holmen gjør en araber flikk flakk, så gleder tilskuerne seg. Det er det dette handler om. Og Kim Holmen er en spennende type. Han har fart og eksplositivtet, men har vel til nå fått mer oppmerksomhet for historien som turner enn for historien som fotballspiller. Jeg håper at vi i løpet av noen måneder heller snakker om han som fotballspiller enn som turner, sier Mini.

- Når gjorde du sist en salto?

- Jeg la opp som fotballspiller i mars 2000, og har ikke gjort noen som spiller siden 1999. Selv om det skal nevnes at jeg tok en på trampoline på hytta i fjor, gliser TV 2-eksperten.

Hvor god kan Kim Holmen bli for Lyn? Og hva var best, saltoen til den halvdvaske fra Lofoten eller til turneren? Si din mening i diskusjonsforumet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere