RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Hvorfor snakke om Gareth Bale?

Foto: Getty Images / All Over Press
Hevder Gareth Bale ikke lenger er en del av planene til Real Madrid-manageren.

Tottenham-stjerne Gareth Bale har i hele sommer vært koblet til det spanske storlaget Real Madrid.

Tidligere denne måneden gikk også Real Madrid-manager Carlo Ancelotti ut og fortalte pressen at klubben var i samtaler med Tottenham om en potensiell overgang for waliseren.

Dette fikk Spurs-manager André Villas-Boas til å reagere.

- Vi har vært i samtaler med Real om Gareth, men jeg synes det er feil av Carlo Ancelotti å gå offentlig ut med det. Ryktene om en nært forestående overgang, er ikke sanne. Det eneste vi har kommunisert til Real Madrid er at han er vår spiller, og at han ikke er til salgs, sa Villas-Boas på en pressekonferanse 4. august, ifølge Sky Sports.

- Ikke en del av Ancelottis planer
Nå kan det også virke som Ancelotti har forstått portugiserens budskap. Italieneren skal, ifølge The Telegraph, ikke lenger være like interessert i waliseren.

Ancelotti skal nå ha fortalt Real Madrid-president Florentino Perez at han ikke ser på Bale som en del av hans planer for den kommende sesongen.

Ifølge avisen skal Perez ha følt seg presset til å vise til en stjernesignering denne sommeren, etter at Barcelona forsterket laget med Neymar.

Men Real Madrid har sett strålende ut i sesongoppkjøringen med seks seiere på syv treningskamper og presset skal ha avtatt.

Supportere skal også ha satt spørsmålstegn til den heftige prislappen som er satt på waliseren.

- Unge, men utrolige talenter
Etter Real Madrids treningskamp mot Inter Milan i St. Louis svarte Ancelotti følgende på spørsmål om Bale:

- Hvorfor snakke om Bale når Jesé Rodríguez og Alvaro Morata har spilt så bra. De er unge, men to utrolige talenter.

Kommentarene står i kontrast til hva italieneren tidligere har sagt i sesongoppkjøringen, hvor han helt klart har vist interesse for Bale.

Mandag hevdet den engelske avisen The Independent at Manchester United er interessert i å hente Bale. Men Tottenham skal være klare på at de ikke ønsker å selge stjernespilleren til en konkurrerende klubb i England.

Bale fortsatt skadet
Gareth Bale var ikke å se i Tottenhams treningskamp mot Espanyol på White Hart Lane lørdag. Waliseren har slitt med skade i foten og har de siste ukene trent alternativt.

Mange har spekulert i om skaden ikke er like alvorlig som Tottenham har hevdet, men mandag kveld ble det også klart at Bale må stå over Wales privatkamp mot Iralnd.

Han trente derimot lett med resten av landslaget mandag.

Likevel venter ikke Villas-Boas å se Bale i troppen som skal møte Crystal Palace i serieåpningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere