RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ideal News er brennhurtig!

Sist oppdatert:
- Det er ikke umulig at jeg gir bånn gass i håp om tet med Ideal News på Jarlsberg i kveld, sier Asbjørn Mehla.

Her finner du Nettavisens tips til V5A på Jarlsberg.

Nettavisens DD-tips kommer her.

- Visst vet jeg at 2 Vitori og 3 Liz Ideal er raske fra start, men det er jammen Ideal News også. Det er ikke umulig at jeg gir bånn gass i håp om tet i 4. løp/V5A-3 på Jarlsberg idag, sier en av helgens nøkkelmenn.

Nettavisens V75-tips til Drammen lørdag finner du her.

Han kommer nemlig til å bli hardt betrodd i flere V75-løp i Drammen, og han har også noen spillbare hester på Jarlsberg i kveld:

- 6 Ideal News i V5-3 er nok den beste sjansen. Han har tre strake, er i strålende form og er god til å forsvare seg fra tet. Havner vi uten rygg, blir det straks verre. Da tror jeg ikke han vinner, for han trives ikke utvendig for lederen, forteller stjernekusken, som har fire hester i trening.
- Det er akkurat passe for madammen og meg, humrer Ramnes-bosatte Asbjørn. Om noen lurer på hvem madammen er, er det Toril Gran - eiereinnen av Ideal News, så det er nok både oppsittpenger, provisjon og husfred i potten når klokka blir 19.20 og Ideal News jakter på nye 20 000 kroner.

Premie er målet
I innledningsløpet sitter Asbjørn Mehla i sulkyen bak 1 Tempranella:

- Hun har mye å lære. En premie er jeg godt fornøyd med.

- 4 Eikemin i 6. løp/V5A-5/V5B-2 er ikke helt borte. Prøveløp pluss et ordinært løp i kroppen har nok gjort ham godt, og jeg vet at han trives på distansen. I et åpent løp synes jeg han skal tidlig på bongen.

- 12 Best Elden (9. løp/V5B-5/DD-2/SuperTrippel) viste fremgang på Leangen sist. Jeg synes han møter helt riktig selskap i kveld, og han skal tidlig med i betraktningen, men det må klaffe litt fra tillegg, mener Asbjørn Mehla.

Her kan du lese hvordan Lars Anvar Kolle vurderer sine oppsitt i kveld.

Kilde: rikstoto.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere